Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Un telespectator i-a spus în față lui Gâdea: "Vinovate de situația țării sunt televiziunile care iau bani de la stat și promovează agenda partidelor aflate la guvernare"

Postat la: 25.01.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un telespectator a stârnit furia lui Mihai Gâdea, de la Antena 3, după ce i-a spus în față că principalele vinovate pentru dezbinarea din țară sunt televiziunile care „iau bani de la stat și promovează agenda partidelor aflate la guvernare".

„Principalii vinovați de dezastru din această țară sunt în primul rând, și în primul rând, televiziunile care primesc bani de la stat sub formă de publicitate și promovează agenda partidelor aflate la guvernare", a spus cetățeanul, pe nume Mihai, din Cluj, în direct.

Gâdea a luat foc și i-a tăiat microfonul: „Mintiți în mod ordinar, motiv pentru care vă întrerup chiar acum. Asta este o placă de propagandă a unora care nu stiu cum să justifice niște furturi și niște dezvăluiri care au fost făcute in mod special de televiziunile independente. Motiv pentru care duceți-vă la cei care vă platesc și spuneti-le treaba asta".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE