Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cine este Mihai Fifor noul ministru al Transporturilor

Postat la: 21.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Victor Ponta a transmis la Cotroceni propunerea pentru funcţia de ministru al Transporturilor. Locul lui Ioan Rus va fi luat de Mihai Fifor, senator PSD de Dolj, care va deține primul mandat de ministru din cariera sa.

Potrivit unor surse politice, propunerea a ajuns la preşedintele Iohannis vineri, 19 iunie. Dacă şeful statului va fi de acord cu numele propus, se va stabili o dată de depunere a jurământului de către noul ministru.

Mihai Fifor, în vârstă de 45 de ani, absolvent al Facultăţii de Litere a Universităţii din Craiova, este la primul mandat de senator de Dolj, fiind preşedintele Comisiei pentru transporturi şi energie din Senat.

În perioada 1994-2001, a fost cercetător la Institutul de Cercetări socio-umane "C. S. Nicolaescu-Plopşor", apoi a fost director al Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj, post ocupat pana în anul 2005. Din 2005 şi până în 2009, Mihai Fifor a fost manager al Muzeului Olteniei din Craiova, iar în 2009 a fost, o perioadă, secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, în acelaşi an el revenind la conducerea Muzeului Olteniei, până în 2012. Tot în 2012, a fost din nou secretar de stat în MAI, din luna mai şi până în decembrie.

Din 2010, el este preşedinte al PSD Craiova.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE