Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Mihai Tudose e facut foc si para pe Liviu Dragnea si-l ocărește pe Sorin Grindeanu

Postat la: 03.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mihai Tudose, fostul ministru al Economiei, e suparat foc pe Liviu Dragnea, care s-a opus nominalizarii lui in Guvernul Grindeanu. Tudose este un apropiat al lui Grindeanu si s-a laudat peste tot ca el "l-a crescut" si ca "fiul sau politic" il va pune din nou ministru la Economie, ba chiar vicepremier.

Aceste laude au ajuns si la Liviu Dragnea, dupa ce presa le-a devoalat, cel mai important material fiind unul al Ziuanews, in care se aduceau in prin plan cateva declaratii facute pe la o agapă ale lui Mihai Tudose, foarte incantat in acel moment ca "emulul sau" va ajunge premier si-i va restarta astfel cariera politico-guvernamentala. Dragnea, insa, tocmai din cauza acestor declaratii facute pe la chefuri s-a opus ca Tudose sa mai faca parte din guvern, chiar daca Sorin Grindeanu il propusese pe lista sa scurta de cateva nume. De pe aceasta lista, Dragnea a acceptat doar 5 propuneri.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE