Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Percheziții la o BISERICĂ din Gorj. Ce caută procurorii

Postat la: 20.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Procurorii gorjeni alături de polițiștii de la IPJ Gorj efectuează, miercuri dimineața mai multe percheziții într-un dosar legat de infracțiuni economice. Printre locațiile verificate de anchetatori este vizată și biserica din Bâlteni, localitate în care a fost percheziționată și primăria. 

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, efectuează 14 percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Gorj, la persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Percheziţiile se efectuează la sediul unei instituţii publice locale, al unui lăcaş de cult, al unor societăţi comerciale şi domiciliile mai multor persoane. Perchezițiile au loc la primăria și biserica din comuna Bâlteni.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 2013-2015, persoanele vizate ar fi înregistrat în evidenţele contabile ale unor societăţi comerciale, achiziții publice ce reprezintă operaţiuni fiscale nereale. De asemenea, sumele de bani provenite din infracţiuni erau introduse în circuitele financiare ale unor societăţi comerciale.

Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului este de peste 2.800.000 de lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE