Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Coronavirusul profetit si intr-o alta carte scrisă în 2008 de un medium american! Sylvia Browne: "Virusul va mai lovi și peste 10 ani"

Postat la: 01.03.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ziuanews a scris in urma cu cateva zile despre faptul ca acest coronavirus a fost profetit intr-o carte scrisa in 1981 de Dean Koontz. Acesta descrie un virus mortal care va aparea in 2020 in China in Wuhan. La cateva zile dupa aceasta stire apare o noua profetie, intr-o alta carte scrisa in 2008, fiind vorba despre un virus mortal care va aparea in 2020.

Virusul de care tot mapamondul se teme a fost "profețit" în două cărți apărute în Statele Unite la distanță de 27 de ani. Despre cartea lui Dean Koontz puteti citi amanunte AICI. De asemenea puteti citi si amanunte despre cum Nostradamus a prezis coronavirusul AICI, sau cum a fost decriptat numele de cod al corona virusului ca fiind "carnivorous voracious" (adica acel "care mananca din carne cu lacomie") AICI.

Interesant este ca in a doua carte se vorbeste despre o "bacterie care mananca din carne", care "o sa apara in 2010" si care o sa provina de la o pasare exotica. Sa ne aducem aminte ca atunci a fost un val de "gripa aviara" care a avut o mutatie ce s-a transmis la om si a provenit din Asia, sursa primara fiind o pasare exotica. Asadar, Sylvia Browne, cea care a scris cartea in 2008 a profetit ca in 2010 apare "o bacterie mancatoare de carne umana", iar in 2020 apare o boala ca pneumonia care o sa ucida in masa. Boala o sa dispara, dar o sa reapara dupa 10 ani. Interesanta legatura cu "carnivorous voracious".

Isteria iscată de răspândirea coronaviruslui în întreaga lume a dat prilejul adepților teoriei conspirației să lanseze tot felul de ipoteze legate de apariția acestuia. În ultimele zile, în mediul online circulă o un citat din cartea "The Eyes of Darkness" (Ochii întunericului), scrisă în 1981 de celebrul autor Dean Koontz, în care se vorbește despre o armă bilogică numită "Wuhan-400", scăpată dintr-un laborator din China.

O a doua carte care vorbește despre o "apocalipsă" provocată de "o boală mortală" a anului 2020 este "End of Days: Predictions and Prophecies about End of The World" (Sfârșitul zilelor: Predicții și profeții despre sfârșitul lumii), lansată în anul 2008 de Sylvia Browne, o autoare care spunea despre ea că este "medium".

"În jurul lui 2020, o boală severă asemenea unei pneumonii se va răspândi pe tot pământul, atacând plămânii și tubii bronșici și care va rezista oricărui tratament cunoscut. Aproape la fel de derutant decât boala în sine va fi faptul că va disprea la fel de abrupt cum a și apărut, va ataca din nou peste 10 ani, ca apoi să dispară complet", scria autoarea. Sylvia Browne a murit la 5 ani după ce a scris această carte.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE