Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Coronavirusul prezis de Nostradamus in Centuria II Catrenul 53. Apocaliptic este ceea ce urmeaza virusului ucigas in 2020

Postat la: 26.02.2020 - 12:20 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Viteza cu care se propaga coronavirusul i-a facut pe multi cercetatori ai lui Nostradamus sa-si aminteasca de cateva din numeroasele sale catrene, cele in care a prevazut multe din evenimentele omenirii. Unul dintre acestea le-a atras atentia, asemanarile cu aceste momente cand lumea este macinata de pandemia coronavirusului fiind evidente. Si mai ales ceea ce urmeaza in continuare.

Cunoscutul medic, alchimist, astrolog și prezicător Michel de Nostredame (Nostradamus) a prezis viitorul pentru 2240 de ani înainte. E treaba fiecăruia să creadă sau nu, însă experiența arată că interesul oamenilor față de catrenele cifrate rămâne viu și astăzi.

Cititi AICI: Carnivorous voracious, adevaratul nume al coronaviruslui, regele "incornorat" al mortii, obtinut prin algoritmul de decripare al Catrenelor lui Nostradamus!

Prezicătorul francez vorbește în Centuria II, catrenul 53, despre răspândirea unei boli, fiind menționat un oraș portuar care va fi cuprins de o epidemie.

"La grande peste de cite maritime
Ne cessera que mort ne soit vengee:
Du iuste sang par pris damne sans crime,
De la grand' dame par fainte n'outragee".

"O mare ciumă într-un oraș de la mare nu se va opri cât timp nu va fi răzbunată moartea și sângele unui om evlavios, luat și condamnat fără vină", se spune în textul lui Nostradamus. În continuare el vorbește despre "o doamnă nobilă", "ofensată de fățărnicie".

Prin doamnă am putea înțelege fostul ministru al Sănătății al Chinei, Wu Yi, care la Beijing este chemată să combată boala. În anul 2003 femeia, care este originară din Wuhan, reușise să organizeze un staff pentru combaterea pneumoniei atipice.

Notre Dame

În ceea ce privește "moartea și sângele omului evlavios", aici există câteva versiuni. Unii consideră că este vorba de jurnalistul saudit Jamal Hashukji alții - că este vorba de persecutarea uigurilor în China, suspectați de separatism și islamism. Omul evlavios ar putea fi și medicul Li Wenliang, care a încercat să avertizeze lumea despre pericolul coronavirusului pe 30 decembrie 2019.

Cititi AICI: Carnivorous voracious, adevaratul nume al coronaviruslui, regele "incornorat" al mortii, obtinut prin algoritmul de decripare al Catrenelor lui Nostradamus!

Anterior apăruse și preziceri ale Vangăi legate de coronavirus. Prezicătoarea bulgară ar fi prorocit apariția în 2020 a unei noi boli care va duce la o epidemie. Aceasta nu va putea fi învinsă imediat, medicamentele vor apărea peste ceva timp.

Ce se va mai întâmpla în 2020

Potrivit celor care sunt preocupați de descifrarea versurilor lui Nostradamus, în 2020 ar trebui să ne așteptăm la un mare război în Orientul Mijlociu, o criză economică mondială, realegerea lui Donald Trump în funcția de președinte, incendii forestiere imense, Brexit și prăbușirea unui mare Imperiu, un nou rege în Anglia, un număr record de furtuni care se vor transforma în uragane, creșterea nivelului mării, cutremure de pământ distructive, implantarea cipurilor, expediție pe Lună, debarcarea lui Kim Jong-un, urmată de unirea Coreei de Nord cu cea de Sud.

Cititi AICI: Carnivorous voracious, adevaratul nume al coronaviruslui, regele "incornorat" al mortii, obtinut prin algoritmul de decripare al Catrenelor lui Nostradamus!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE