Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Firmele de asigurări din SUA sunt "disperate" de creșterea alarmantă a numărului de decese în rândul tinerilor

Postat la: 21.11.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Directorii celor mai mari companii de asigurări din Statele Unite sunt panicați de faptul că adolescenții, tinerii și americanii cu gulere albe aflați în "floarea vârstei" mor brusc într-un ritm record.

Aceștia spun că această creștere inexplicabilă a numărului de decese provoacă o "scurgere monumentală" de cereri de despăgubire pentru deces și o scădere a profiturilor. Industria este atât de zguduită încât îi determină chiar pe unii să privească din nou problema.

Se pare că asigurătorii sunt îngrijorați de datele de la Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, care arată că "ratele de mortalitate cresc în mod alarmant pentru diferite categorii", inclusiv ratele de mortalitate la adulții mai tineri, care sunt cu peste 20% peste normele istorice în 2023.

Potrivit unui raport din 26 octombrie din InsuranceNewsNet, companiile de asigurări din SUA se așteptau la plăți mai mari decât în mod normal din cauza excesului de decese în timpul pandemiei COVID-19.

Asigurătorii au înregistrat o creștere de 15,4% a indemnizațiilor de deces în 2020, cea mai mare creștere pe un an de la epidemia de gripă spaniolă din 1918, urmată de un record de 100,28 miliarde de dolari - aproape dublu față de norma istorică - în totalul indemnizațiilor de deces plătite de industrie în 2021.

"Cifrele au fost prognozate în mod natural să crească în timpul pandemiei, dar unele autorități din industrie și din domeniul sănătății sunt îngrijorate că ratele nu au scăzut foarte mult, deoarece ratele de infectare cu COVID au scăzut".

Potrivit InsuranceNewsNet, asigurătorii sunt îngrijorați în special de datele de la Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), care arată că "ratele de mortalitate cresc în mod alarmant pentru diferite categorii", inclusiv ratele de mortalitate la adulții mai tineri, care sunt cu peste 20% peste normele istorice în 2023.

Cifrele CDC raportate în august arată că rata mortalității pentru americanii cu vârste cuprinse între 15 și 45 de ani a crescut cu 20-24% peste normal în 2020 și a urcat vertiginos în 2021, la o creștere de aproape 30% a mortalității pentru persoanele de 15 ani și la o creștere de peste 45% pentru persoanele de 45 de ani.

Cel mai îngrijorător pentru asigurători, datele CDC raportate în august au arătat că americanii din perioada ianuarie-mai 2023 încă mai muriseră la rate anormal de ridicate, în condițiile în care pandemia s-a încheiat de mult. Ratele de mortalitate erau cu 25% mai mari decât în mod normal în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani și cu 20% mai mari în rândul persoanelor de 45 de ani considerate în floarea vârstei.

Chiar și cei de 20 de ani mureau la o rată cu aproape 15% peste cea normală, iar cei de 30 de ani într-un ritm cu 20% mai mare decât de obicei, arată datele CDC.

Samantha Chow, lider global pentru sectorul de asigurări de viață, anuități și beneficii la Capgemini, o mare companie multinațională de consultanță cu sediul la Paris, a declarat pentru InsuranceNewsNet: "Creșterea numărului de decese în exces i-a luat prin surprindere pe transportatori", iar această problemă necesită o atenție urgentă din partea industriei.

Întrebarea este: "Poate industria să facă față unui vârf brusc al cererilor de despăgubire?". Ea a adăugat: "Adevărata preocupare pentru asigurătorii de viață constă în pregătirea pentru un val neașteptat de cereri de despăgubire pentru deces și impactul asupra activelor lor gestionate."

"Au ei suficiente rezerve pentru a face față acestor ieșiri, având în vedere excesul de decese? Nu este vorba doar despre deces sau sănătate", a spus Chow. "Este vorba despre capacitatea și disponibilitatea industriei de a gestiona aceste ieșiri monumentale."

Excesul de decese, precum și scăderea record a veniturilor companiilor de asigurări și haosul predictiv din tabelele actuariale pe care îl reprezintă, au alarmat Societatea de Actuari (SOA), cea mai mare organizație profesională actuarială din lume.

Excesul de mortalitate este definit ca fiind un exces de decese într-o anumită populație și perioadă de timp peste numărul așteptat.

SOA a efectuat cercetări continue începând cu anul 2021 pentru a aduna "o viziune la nivel înalt a rezultatelor privind mortalitatea din cadrul asigurărilor de viață de grup pe termen din SUA în timpul pandemiei COVID-19", în comparație cu rezultatele de referință anterioare.

Institutul de cercetare SOA a studiat peste 2,7 milioane de cereri de despăgubire și peste 120 de miliarde de dolari în prime câștigate raportate de "20 dintre cei mai importanți 21 de asigurători de viață de grup la termen din SUA" din SUA, reprezentând aproximativ 90% din industria asigurărilor de viață de grup la termen bazate pe angajator.

Într-un sondaj realizat în august 2022 în rândul celor peste 30.000 de membri ai săi din întreaga lume, SOA a constatat că 85% dintre membri au considerat că ratele excesive de mortalitate vor continua până în 2025. În luna august a acestui an, același sondaj a constatat că 79% dintre ei credeau că ratele excesive de mortalitate vor continua până în 2026.

Directorii de asigurări de viață și actuarii au declarat pentru InsuranceNewsNet: "Cifrele sunt alarmante și ar putea continua să tragă în jos câștigurile și să crească cererile de despăgubire pentru deces în anii următori".

Cu toate acestea, în cel mai recent raport publicat în luna mai, Institutul de Cercetare SOA nu a găsit nicio legătură între ratele istorice de deces din SUA și plățile de asigurare care încep în 2021 și mandatele de vaccinare COVID-19 care s-au desfășurat în același an.

Chow a pus excesul de decese și de despăgubiri pe seama "valurilor de COVID-19 și a impactului său variabil, ceea ce duce la rate mai mari de depresie, sinucidere și la creșterea abuzului de substanțe".

Alți directori de asigurări au declarat pentru The Wall Street Journal că au dat vina pe "întârzierile în asistența medicală ca urmare a blocajelor din 2020 și apoi, mai târziu, pe temerile oamenilor de a căuta tratament și pe problemele de a face coadă la programări" pentru o creștere surprinzătoare a cererilor de despăgubire pentru decese altele decât COVID-19, în special probleme cardiace și circulatorii și tulburări neurologice.

Dar Dr. Pierre Kory, președintele și directorul medical al Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC), care tratează în cabinetul său pacienți cu leziuni de lungă durată cauzate de COVID-19 și de vaccinuri, a cerut companiilor de asigurări să colaboreze cu mass-media și cu guvernele și să investigheze dovezile puternice că nenumăratele decese și dizabilități sunt legate temporal de vaccinurile cu ARNm COVID-19 și să citească știința explozivă care indică letalitatea tehnologiei ARNm.

Într-un interviu cu The Defender, Kory a citat cele peste 1 milion de leziuni și dizabilități legate de vaccinul COVID-19 și peste 30.000 de decese raportate de medici, asistente medicale și alte persoane la Sistemul de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri (VAERS).

VAERS, gestionat de CDC și de Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA, este "sistemul de avertizare timpurie" al guvernului pentru a detecta efectele nocive ale vaccinurilor.

Dr. Peter McCullough, unul dintre cei mai bine publicați cardiologi din lume, a indicat un studiu privind decesele survenite după vaccinare, cu autopsii detaliate în Heidelberg, Germania. "Din 35 de decese în termen de 20 de zile de la injectare, 10 au fost excluse ca nefiind în mod clar datorate vaccinului (de exemplu, supradozaj de medicamente). Restul de 25 (71%) au avut diagnostice finale în concordanță cu un sindrom de leziuni provocate de vaccin, inclusiv infarct miocardic, înrăutățirea insuficienței cardiace, anevrism vascular, embolie pulmonară, accident vascular cerebral fatal și trombocitopenie trombotică indusă de vaccin", a scris McCullough.

El a citat, de asemenea, propria sa analiză sistematică a "tuturor studiilor de autopsie care includ miocardita indusă de vaccinul COVID-19 ca posibilă cauză a decesului", care a constatat că "toate cele 28 de decese au fost legate cauzal de vaccinarea cu COVID-19 prin hotărâre independentă".

Kory a declarat că un volum mare și în expansiune de literatură științifică a descris patogenitatea proteinei artificiale spike, dezlănțuită prin injectarea ARNm în organism.

"Știm, din cercetările efectuate pe serii de autopsii, că în rândul celor care au murit din cauza vaccinului, proteina spike a fost diseminată în toate organele și vasele corpului", a declarat el pentru The Defender.

"Daunele induse de Spike se produc prin numeroase mecanisme, inclusiv necroza pereților vaselor, ceea ce duce la lucruri precum disecția aortică, inflamarea unor organe importante, inclusiv a inimii și a creierului, provocând miocardită și, respectiv, deficite cognitive", a spus Kory.

De asemenea, el a citat "agregatele fibrinoide care circulă în sânge, cauzând o perfuzie deficitară în microcirculație, precum și hipercoagulabilitatea sângelui care provoacă accidente vasculare cerebrale și infarcturi, imunosupresia care determină un risc crescut de boli infecțioase și/sau reactivarea virusurilor latente".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE