Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marian Oprișan: "Mama mea sunt eu!". "Mamaia Lucica" deține o proprietate de 125 ha la Bolotești și l-a împrumutat pe baron cu 4.272.076 euro

Postat la: 31.10.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Numai din declarația de avere a vicepreședintelui CJ Vrancea Marian Oprișan reiese că mama sa numita Lucia Gherarde, alintată de amici cu apelativul Mamaia Lucica, l-a împrumutat pe baronul Portofel cu suma totală de 4.272.000 euro. Cu 2,272 mil euro până în 2018 și cu aproximativ 2 mil euro între anii 2018-2020.

Deasemenea mama sa - pe care el a identificat-o ca "mama mea sunt eu" - este și latifundiară de mare succes, avât o proprietate pe malul drept al Putnei, pe raza administrativă a comunei Bolotești un teren de 125 și nu de 11 mii m.p. cum declară acesta în declarația pentru ANI. Numai la o primă vedere latura de pe șoseaua Focșani-Tg. Secuiesc a proprietății, are nu mai puțin de 1.250 m.l. Numai gardul din beton armat a costat pe puțin 300 mii euro. Proprietatea în chestiune este trecută la secret în registrele primăriei Bolotești și nimeni nu vrea să spună, nici măcar în baza unei plângeri penale, pe numele cui este înregistrată și ce suprafață cuprinde. Latifundia în chestiune este delimitată pe celelalte 3 laturi cu un gard de sârmă ghimpată și arată exact ca baza militară americană de la Guantanamo.

În incintă Oprișan declară că are o casă de 612 m.p. După ultimele filmări cu drona se vede clar că numai garajele au peste 1.000 m.p. Iar cele 9 (nouă) corpuri de case distribuite în formă de arcă au la o primă estimare a specialiștilor cel puțin 2.000 m.p. Video AICI si AICI. Cu toate că mamaia Lucica are un astfel de spațiu demn de un parc natural dendrologic, aceasta a fost exilată de către proaspăta noră Mihaela fostă Arbănaș, fostă Vasilescu, actuală Oprișan, într-un apartament cu două camere la marginea Focșaniului. Asta în urma unor certuri între cele două în care, nora categorisind-o drept "hoașcă ghicitoare"! (M.G.G.)

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE