Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Noua soție a lui Oprișan a expulzat-o pe soacră-sa de pe moșie: "Mama Lucica alias mama mea sunt eu" locuiește acum într-un cartier la marginea Focșaniului

Postat la: 18.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Domeniul de 125 de ha aflat în proprietatea baronului Oprișan-Portofel la 27 km de Focșani pe drumul ce leagă Vrancea de Covasna, are acum doi ocupanți mai puțin.

Dacă la început i-a avut ca locatari pe baronul roșu, plus fiica Mădălina dar și mama sa Lucia Gherarde. De mai mulți ani de zile fiica lui Oprișan din prima căsnicie, pe nume Mădălina s-a mutat la Londra, unde derulează o afacere în domeniul cake-shop & candy. Numai că de ceva timp și mama lui Oprișan dar și matroana de facto a proprietății imense de la poalele Carpaților, cunoscută sub diminutivul mama Lucica alias "mama mea sunt eu", a fost nevoită să părăsească proprietatea în cauză. Asta după lungi certuri și amenințări de ambele părți implicate.

Astfel în august 2021, Oprișan în vârstă atunci de 56 de ani, s-a căsătorit cu subalterna sa Mihaela fostă Vasilescu 37 ani, fosta soție a lui Romeo Vasilescu președinte PSD comuna Suraia. Aceasta având și doi copii din căsătoria cu Vasilescu. Chiar după instalarea sa în proprietatea de la km 27, Mihaela a început să facă ordine în noua casă. Cum cei doi copii sunt foarte jucăuși, o deranja cumplit pe mama Lucica, ce voia la vârsa sa rezonabilă, ceva liniște atât în timpul zilei cât și seara, au început certurile între cele două femei din viața lui Portofel.

În scurt timp s-a ajuns la aruncarea de cuvinte grele de ambele părți. Mama Lucica i-a reproșat tinerei nore că nu e obligația sa ca "să suporte scandalurile bastarzilor săi". Iar Mihaela a cotracarat puternic prin "hoașcă și cotoroanță băbăreasă" (n.n.-sinonim popular pentru vrăjitoare). Cunoscut fiind faptul în Vrancea că mama Lucica se ocupa cu chestiuni oculte!

După mai multe scandaluri și după ce Oprișan n-a mai suportat scandalurile interminabile, mama sa a cedat și de comun acord s-a mutat într-unul dintre apartamentele pe care Oprișan-Portofel le are în declarația de avere, undeva pe strada Alexandru Vlahuță în cartierul Bahne de la marginea Focșaniului. Luându-și totodată și obligația cu jurământ pe Cartea Sfântă că nu va mai călca până la sfârșitul vieții sale pe moșia de la km 27. Și asta după 23 de ani de locuire împreună cu fiul său în palatul de la poalele Carpaților.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE