Farmacia politică!
Postat la: 22.11.2024 | Scris de: ZIUA NEWS
0
Ofițerul acoperit al SRI, Marcel Ciolacu, a fost exonerat de infracțiunile de abuz în serviciu și trafic de influență de un procuror, membru al câmpului tactic creat de SRI
În 2018, farmacista Nicoleta Prisada, șefa farmaciei Spitalului Județean Buzău și soția lui Răzvan Prisada, pe atunci vicepreședintele Colegiului Farmaciștilor din România, i-a făcut un cadou neașteptat deputatului și viceprim-ministrului Marcel Ciolacu. Un pachet de acțiuni la societatea farmaceutică buzoiană Nicomart Prim Team administrată de Răzvan Prisada.
Din bineștiutele motive de integritate, Marcel Ciolacu și-a trecut donația pe numele nepotului Mihai Cristian Ciolacu, urmând ca el să vegheze la buna desfășurare a afacerii prin trafic de influență. Zis și făcut. Pe 26 noiembrie 2021 deputatul PSD Alexandru Rafila este numit ministru al Sănătății la propunerea președintelui PSD, ofițerul acoperit SRI Marcel Ciolacu.
Alexandru Rafila este fiu de ofițer de securitate. Pe 1 martie 2022, ministrul Rafila îl numește pe Răzvan Prisada președinte al Agenției Naționale a Medicamentului. Afacerea nepotului Mihai Ciolacu explodează. Mihai care deține 40% și e administrator s-a asociat cu firma Marcos Provit sub numele companiei Evofarm. Acționar la Marcos este Andrei Isac, rudă cu generalul SIE Adrian Isac, provenit din vechea securitate.
În 2023 cifra de afaceri a Evofarm, care a înghițit zeci de mici farmacii, depășește 300 milioane de lei. Începând cu 2018 deputatul Marcel Ciolacu a făcut obiectul mai multor plângeri penale formulate de către reprezentanții unor firme farmaceutice defavorizate de CJAS Buzău, după cum scrie publicația Incisiv de Prahova, în favoarea firmei Marcos Provit. Președinta CSAJ a fost numită în funcție de Marcel Ciolacu când era viceprimarul Buzăului.
Împotriva lui Marcel Ciolacu a fost înregistrată plângerea 2/P/2018 pentru abuz în serviciu și trafic de influență, la Parchetul de pe lângă ÎCCJ. Competența de soluționare a cauzei a fost declinată către DNA pentru efectuarea de cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de instigare la abuz în serviciu "dacă a fost obținut un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul". Prin Ordonanța nr. 272/P/2019 din data de 13.04.2019 DNA a dispus extinderea urmăririi penale a deputatului Marcel Ciolacu, adică inclusiv interceptarea convorbirilor telefonice prin mandat emis de un magistrat.
Împotriva lui Ciolacu s-au formulat mai multe plângeri care au făcut obiectul dosarelor nr. 365/P/2019, nr. 677/P/2019, nr. 137/P/2019, nr. 122/P/2019 și nr. 546/P/2019. Nu au fost audiați de către procurorul de caz DNA deputatul Marcel Ciolacu, nepotul Mihai Ciolacu și administratorul Marius Gabriel Neagu. Prin Ordonanța din data 24.11. 2021, Mihai Prună, procuror șef adjunct secție DNA, a dat soluție de clasare a cauzei la o zi după ce Marcel Ciolacu a fost repus în funcția de președinte al Camerei.
Mihai Prună este fratele Ralucăi Prună, odrasle de ofițer de securitate. În calitate de ministru al Justiției în guvernul Cioloș, Raluca Prună a declarat că nu ofițerii acoperiți sunt problema sistemului judiciar din România. Or, tocmai fratele ei a demonstrat că este ofițer acoperit în câmpul tactic creat de SRI, de vreme ce a clasat dosarele ofițerului acoperit SRI Marcel Ciolacu.
Cornel Ivanciuc
ULTIMA ORA
-
Google face o declarație care șochează pe toată lumea: intenționează să acceseze un univers paralel
Google a surprins lumea tehnologiei odată cu lansarea noului său cip de calculator cuantic, Willow, făcând o declarație care a trecut aproape neobservată. Compania susține că acest cip revoluționar ar putea utiliza universuri paralele pentru a-și genera rezultatele, o afirmație care ridică întrebări fascinante și provocatoare despre viitorul calculului cuantic.
-
ChatGPT devine tot mai periculos: începe să gândească singur, minte și face orice ca să-și asigure supraviețuirea
Cel mai recent model OpenAI, ChatGPT o1, stârnește controverse cu comportamentul său surprinzător, iar unii ar putea spune neliniștitor, dat fiind că pare să nu mai asculte ordinele primite.
-
Descoperire intrigantă: arheologii au găsit o tăbliță de bazalt inscripționată cu un sistem de scriere necunoscut
În regiunea Dmanisi, Georgia, arheologii au descoperit o tăbliță de bazalt inscripționată cu un sistem de scriere necunoscut, compus din 60 de caractere dispuse în șapte coloane. Această descoperire intrigantă deschide noi perspective asupra originilor și diversității sistemelor de scriere antice.
-
Rusia, în pragul retragerii din Siria: imaginile din satelit sugerează ample mișcări de evacuare
Rusia pare să-şi pregătească de evacuare echipamentele militare de la o bază aeriană militară din Siria, potrivit imaginilor din satelit publicate de Maxar. Imaginile realizate vineri arată ceea ce par a fi cel puţin două aeronave Antonov AN-124, unul dintre cele mai mari avioane cargo din lume, cu trapele deschise, la baza aeriană Hmeimim din provincia de coastă Latakia.
-
S-a aflat cum și când a fost pus la cale planul care a dus la căderea regimului Bashar al-Assad
Rebelii sirieni au început să planifice asaltul militar care a răsturnat regimul lui Bashar al-Assad în urmă cu un an, într-o operaţiune extrem de disciplinată în care a fost desfăşurată o nouă unitate de drone şi în care a existat o coordonare strânsă între grupurile de opoziţie din întreaga ţară, a dezvăluit comandantul militar şef al principalului grup rebel.
-
Un nou studiu dezvăluie ce se întâmplă cu creierul celor care citesc din plăcere
Studiile arată o scădere a numărului de persoane care citesc pentru plăcere, în Marea Britanie 50% dintre adulți declarând că nu citesc regulat, o creștere față de 42% în 2015. Aproape un sfert dintre tinerii între 16 și 24 de ani afirmă că nu au fost niciodată cititori.
-
BBC, plângere la Apple: i-au fost atribuite ştiri false, generate de AI
BBC a anunţat că a depus o plângere la gigantul american Apple în legătură cu ştiri false, generate de inteligenţa artificială (AI), distribuite pe iPhone-uri şi care i-au fost atribuite în mod incorect.
-
Un microcip revoluționar ar putea ajuta oamenii care au probleme în timpul somnului
Câțiva pacienți britanici vor dormi mai bine după pe unul din nervi li s-a montat un microcip. Este vorba despre un microcip controlat de o aplicație care îi ajută pe pacienții cu apnee în somn. Această tulburare gravă afectează doar în Marea Britanie circa opt milioane de oameni.
-
Viktor Orban, după discuțiile cu Trump și Putin: "Noua administraţie din SUA va avea un început fulger"
Premierul conservator ungar Viktor Orban a asigurat vineri că situaţia în lume se va linişti odată ce republicanul Donald Trump va fi învestit preşedinte al SUA pe 20 ianuarie, iar schimbările vor ajunge curând în Europa.
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.Who are you Mr. Călin Georgescu?
- 2.Tehnica loviturii de stat. Rolul SRI. Absența Armatei din ecuație
- 3.Demență la vârful NATO!
- 4.MINCIUNA LA RANG DE POLITICĂ DE STAT
- 5.OPRIȚI LOVITURA DE STAT!
- 6.Scenariul atomic: va fi invalidat președintele ales Călin Georgescu după modelul Șoșoacă?
- 7.USR, Lasconi și minciuna progresului: cum curentul woke vă manipulează și vă distruge viețile
- 8.Partenerul nostru strategic a inventat un popor nou!
- 9.Recreația s-a terminat
- 10.SECURISTAN? Clar că da! Sub spectrul "STALINISM FOR ALL SEASONS"
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu