Prefăcuta pudibonderie a lui Manda întinsă sub burta lui Tanda
Postat la: 01.11.2024 | Scris de: ZIUA NEWS
0
Au anunțat cu emfază că au linii roșii peste care nu trec și că evită scandalurile de budoar, dar sunt trecuți pe statele de plată cu bani negri ai PSD.
Madam Manda ia 15.000 euro/lună de la Marcel Ciolacu, până la el a plătit-o Paul Stănescu, mucles despre afacerile din Deltă ale baronului de Olt. Curvăsăraia unei anumite părți a presei cu partidul de guvernământ, tot mai consistentă, nu este un scandal de budoar: este holul mare al bordelului care a devenit clasa politică.
Misiunea lui Manda este să ricoșeze orice glonț vrășmaș care ochește ținta piept nr. 1: Marcel Ciolacu. Cuvintele cheie transformate în pândă de plăieș sunt: Nordis, diploma de bac a lui Ciolacu, engleza lui Ciolacu, nepotul lui Ciolacu, lanțul de farmacii Evofarm, afacerile nepotului cu Mihaela Grindeanu, Sorina Docuz, Construcții Erbașu, contract Compania Națională de Investiții reabilitare Universitate, mesh-urile Sorinei Docuz de pe Universitate, scandal Lipă și lista de premieri din sport.
Invitații în emisiunea lui Manda sunt aleși pe sprânceană. Când se întâmplă câte o nefăcută și vreun invitat mai nevricos întreabă ceva de Nordis, Manda promite că va ataca subiectul de luni, joi pleacă în Dubai ca de obicei, vine duminică la prânz, pe agendă sunt mereu alte scandaluri, Nordis este îngropat sub un ciopor de troli.
Tanda pe Manda au slujit PSD oficial, din diverse poziții, după care s-au întors în presă, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Tanda, care a pus umărul la scandalul Sorina Docuz zice acum că subiectul de tik-tok este o invenție a AUR. N-o să-mi pierd vremea de pomană să le întreb pe cele două căzături dacă au auzit de Monica Lewinsky și dacă presa americană are linii roșii.
Cornel Ivanciuc
ULTIMA ORA
-
Google face o declarație care șochează pe toată lumea: intenționează să acceseze un univers paralel
Google a surprins lumea tehnologiei odată cu lansarea noului său cip de calculator cuantic, Willow, făcând o declarație care a trecut aproape neobservată. Compania susține că acest cip revoluționar ar putea utiliza universuri paralele pentru a-și genera rezultatele, o afirmație care ridică întrebări fascinante și provocatoare despre viitorul calculului cuantic.
-
ChatGPT devine tot mai periculos: începe să gândească singur, minte și face orice ca să-și asigure supraviețuirea
Cel mai recent model OpenAI, ChatGPT o1, stârnește controverse cu comportamentul său surprinzător, iar unii ar putea spune neliniștitor, dat fiind că pare să nu mai asculte ordinele primite.
-
Descoperire intrigantă: arheologii au găsit o tăbliță de bazalt inscripționată cu un sistem de scriere necunoscut
În regiunea Dmanisi, Georgia, arheologii au descoperit o tăbliță de bazalt inscripționată cu un sistem de scriere necunoscut, compus din 60 de caractere dispuse în șapte coloane. Această descoperire intrigantă deschide noi perspective asupra originilor și diversității sistemelor de scriere antice.
-
Rusia, în pragul retragerii din Siria: imaginile din satelit sugerează ample mișcări de evacuare
Rusia pare să-şi pregătească de evacuare echipamentele militare de la o bază aeriană militară din Siria, potrivit imaginilor din satelit publicate de Maxar. Imaginile realizate vineri arată ceea ce par a fi cel puţin două aeronave Antonov AN-124, unul dintre cele mai mari avioane cargo din lume, cu trapele deschise, la baza aeriană Hmeimim din provincia de coastă Latakia.
-
S-a aflat cum și când a fost pus la cale planul care a dus la căderea regimului Bashar al-Assad
Rebelii sirieni au început să planifice asaltul militar care a răsturnat regimul lui Bashar al-Assad în urmă cu un an, într-o operaţiune extrem de disciplinată în care a fost desfăşurată o nouă unitate de drone şi în care a existat o coordonare strânsă între grupurile de opoziţie din întreaga ţară, a dezvăluit comandantul militar şef al principalului grup rebel.
-
Un nou studiu dezvăluie ce se întâmplă cu creierul celor care citesc din plăcere
Studiile arată o scădere a numărului de persoane care citesc pentru plăcere, în Marea Britanie 50% dintre adulți declarând că nu citesc regulat, o creștere față de 42% în 2015. Aproape un sfert dintre tinerii între 16 și 24 de ani afirmă că nu au fost niciodată cititori.
-
BBC, plângere la Apple: i-au fost atribuite ştiri false, generate de AI
BBC a anunţat că a depus o plângere la gigantul american Apple în legătură cu ştiri false, generate de inteligenţa artificială (AI), distribuite pe iPhone-uri şi care i-au fost atribuite în mod incorect.
-
Un microcip revoluționar ar putea ajuta oamenii care au probleme în timpul somnului
Câțiva pacienți britanici vor dormi mai bine după pe unul din nervi li s-a montat un microcip. Este vorba despre un microcip controlat de o aplicație care îi ajută pe pacienții cu apnee în somn. Această tulburare gravă afectează doar în Marea Britanie circa opt milioane de oameni.
-
Viktor Orban, după discuțiile cu Trump și Putin: "Noua administraţie din SUA va avea un început fulger"
Premierul conservator ungar Viktor Orban a asigurat vineri că situaţia în lume se va linişti odată ce republicanul Donald Trump va fi învestit preşedinte al SUA pe 20 ianuarie, iar schimbările vor ajunge curând în Europa.
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.Who are you Mr. Călin Georgescu?
- 2.Tehnica loviturii de stat. Rolul SRI. Absența Armatei din ecuație
- 3.Demență la vârful NATO!
- 4.MINCIUNA LA RANG DE POLITICĂ DE STAT
- 5.OPRIȚI LOVITURA DE STAT!
- 6.Scenariul atomic: va fi invalidat președintele ales Călin Georgescu după modelul Șoșoacă?
- 7.USR, Lasconi și minciuna progresului: cum curentul woke vă manipulează și vă distruge viețile
- 8.Partenerul nostru strategic a inventat un popor nou!
- 9.Recreația s-a terminat
- 10.SECURISTAN? Clar că da! Sub spectrul "STALINISM FOR ALL SEASONS"
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu