Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Ce pariu a făcut Lavinia Șandru cu Robert Turcescu?

Postat la: 24.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

"Cristian Popescu Piedone rămâne candidat până la capăt și va fi primarul general al Capitalei" a fost pariul pus de Lavinia Șandru, președinte al Institutului de Studii Social-Liberale cu jurnalistul Robert Turcescu în cadrul emisiunii "Dezbaterile Metropolei" cu Radu Preda.

Robert Turcescu i-a propus Laviniei Șandru ca pariul să fie pe o sticlă de vin, numai că aceasta l-a refuzat pe motiv că nu bea, dar a venit cu ideea: pariu pe un tort cu vișine. Zis și făcut! Robert Turcescu face tortul. Rămâne acum doar să vină alegerile și luna iunie când se coc vișinele.

"Cel mai bun trebuie să câștige. Cristian Popescu Piedone nu se va retrage. Să fie foarte clar", a mai declarat președintele Institutului de Studii Social-Liberale, Lavinia Șandru.

În sprijinul celor spuse de Lavinia Șandru, a venit și declarat lui Popescu Piedone care a declarat că nu se va retrage din cursa pentru fotoliul de primar general. „Eu nu mă retrag, repet nu mă retrag. Lupta mea e la baionetă", a subliniat el, adăugând că "nu am făcut jocul nimănui, mă vedeți pe mine vreo păpușă?".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE