Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


(Ni)micul Caramitru despre revoluționarii impotriva dictaturii sanitare: "Proști și imbecili". Cozmin Gușă: "Vorbește un om cu inteligență, sexualitate și îmbogățire incerte!"

Postat la: 21.11.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Micuța fantoșe neo-marxistă Andrei Caramitru s-a preopinat la adresa celor ce văd în vaccin un mijloc de limitare a drepturilor si libertătilor cetatenesti. El și-a expus fățiș credința in principiile eugenice insuflate de păpușarii săi occidentali. Psihopați de renume mondial ce l-au slobozit spre Romania alaturi de liota useristilor impotenti. Creatura cu pricina s-a isterizat de-a binelea si s-a rățoit ca scos din minți: "Sunt doar foarte foarte proști. O adunătura de imbecili!"

Pițifelnicul nevolnic cu nume de cod (de bare) ce poate fi anagramat ca 'AI Cranium Retard' (puteti verifica online foarte ușor), fost consilier al ex-liderului USR Dan Barna - seful ELSA pe Romania -, susține că a descoperit cu neuronu-i lipsă de ce unii români refuză să se vaccineze, ba chiar vor sa-si dea viața, sa se sacrifice pentru un interes pe care nu-l poate pricepe, neam! La fel, probabil, nu-i poate întelege nici pe tinerii care în decembrie 1989 si-au dat viata ca el sa poata scrie bazaconii neo-comuniste pe retelele de socializare (mare parte din reprezentantii acelei generatii fiind acum si cei care nu se vaccineaza, ca frondă la adresa văditei dictaturi sanitare globaliste). Acesta spune că toți cei care nu vor să se vaccineze sunt proști, imbecili etc. 

Andrei Caramitru, care chipurile ar mai avea si emotii, dar scrie fără niciun Dumnezeu, cugetări din bezna sa atee, masturbatorie: "Încerc sa fiu empatic. Sa înțeleg domne - de ce ăștia se lupta contra vaccinului. Lupta lor e totală, sunt pasionați de asta, își risca si viața pentru asta. Care e logica, motivele sociologice, ce o fi. Si oricât m-am chinuit sa inteleg - tot la aceeași concluzie ajung. Sunt doar foarte foarte proști. O adunătura de imbecili. Atât". Intr-o replica instant, consultantul politic Cozmin Gușă a afirmat la randu-i, tot intr-o postare pe Facebook: "Cam așa vorbește un om cu inteligență, sexualitate și îmbogățire incerte!" Corect! Noi i-am mai zice doar: "Andrei, fă-te că lucrezi!"

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE