Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Protest la Primăria Capitalei. Bucureștenii i-au transmis lui Nicușor Dan să plece acasă

Postat la: 06.11.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Câteva sute de persoane au protestat, duminică, în fața Primăriei Capitalei, împotriva primarului general Nicușor Dan, care nu și-a respectat promisiunile din campania electorală.

Protestul a fost organizat de Partidul Umanist Social Liberal, care a enumerat câteva dintre cele mai importante proiecte promise de primarul general, din care nu s-a făcut nimic până astăzi.

„De trei ani, bucureștenii sunt prizonierii primarului general al Capitalei, Nicușor Dan. Nemulțumiți de activitatea primarului și de faptul că nu și-a îndeplinit nicio promisiune din lista lungă pe care a prezentat-o în campania electorală, sute de bucureșteni s-au prezentat astăzi începând cu ora 11.00 în fața Primăriei Generale.

Acesta a anunțat în campania electorală din 2020 că are patru proiecte mari pentru rezolvarea problemei traficului în București. Aici a menționat că dorește realizarea metroului de suprafață pe infrastructura CFR existentă; 15 mari parcări în jurul Capitalei, în sistem „park & ride"; extinderea, optimizarea și electrificarea rețelei de transport public STB și semaforizarea inteligentă a traficului rutier. Nici lipsa apei calde și a căldurii din casele bucureștenilor nu l-a preocupat până acum pe Nicușor Dan și nu a considerat că este o problemă care trebuie rezolvată. Ce să mai spunem despre lipsa creșelor, a grădinițelor sau a clădirilor care stau să cadă peste bucureșteni.

Mai mult, instituția condusă de către acesta nu a atins niciun indicator solicitat de către liberali pentru a-l susține la următoarele alegeri locale. Liberalii i-au cerut printre altele să facă investiții în termoficare pentru a nu pierde fondurile europene; să crească ritmul de execuție a marilor proiecte de investiții care bat pasul pe loc; să modernizeze parcurile și să înlăture pericolele prezentate de arborii bolnavi din mediul urban. Ultimatumul a expirat la finalul lunii iulie", transmite PUSL într-un comunicat de presă.

Singurul deznodământ al modului în care a fost administrat Bucureștiul în toată această perioadă este ca Nicușor Dan să plece acasă, spune Cristian Popescu Piedone, primarul PUSL al Sectorului 5 și președintele executiv al partidului.

„A fi umanist înseamnă să fii de profesie om. Să te gândești la aproapele tău. Într-un final, Dumnezeu va face dreptate. Mai are câteva luni și va pleca acasă, pentru că a înșelat așteptările oamenilor care l-au votat și ale partidului care l-a susținut. Uitați-vă în fața Primăriei Capitalei, doi copaci uscați care pun în pericol siguranța celor care trec pe aici. Dacă la tine în fața casei există așa ceva...", a conchis Cristian Popescu Piedone.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE