Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Cine e în poll position să preia pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo?!

Postat la: 03.07.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dinamo poate intra într-o nouă eră. În momentul de față, s-au purtat negocieri importante între Dorin Șerdean (acționarul majoritar al SC Dinamo 1948 SA prin firma Lotus, cu o cotă socială de 72, 8%), Răzvan Zăvăleanu (reprezentantul RTZ & Partners SPRL- administratorul judiciar al SC Dinamo 1948 SA) și omul de afaceri Adrian Tomșa, un important jucător pe piața media din țara noastră.

Tomșa este patronul Clever Media, firma care deține mai multe posturi tv, printre care Prima Tv și pachetul Look Tv care, între timp, după o tranzacție de efect, s-a transformat în Prima Sport. Pe lângă aceste canale importante din grila TV, Clever Media deține și Agro Tv, respectiv Profit Tv. Din informațiile PlaySport.ro în negocierile pentru preluarea pachetului majoritar de acțiuni ar fi implicată și firma EAD Interactive SRL, societatea care a achiziționat, în 2019, drepturile tv pentru Liga 1 până în 2024 în schimbul sumei de 28 milioane euro pentru fiecare sezon. EAD este condusă de Orlando Nicioară și, conform Fanatik, Adrian Tomșa ar avea legături directe cu EAD.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE