Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Cosmin Olăroiu: "Când aud despre UE înnebunesc.Toată lumea spune UE ne-a interzis, UE ne obligă să facem... dar ce ne dă nouă UE?"

Postat la: 06.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Antrenorul român Cosmin Olăroiu (53 de ani) a fost invitat la podcastul „Profu' de Sport", într-o ediție specială filmată în Arabia Saudită, ocazie cu care a criticat la scenă deschisă Uniunea Europeană. Astfel, pornind de la regulile impuse în fotbalul continental privind jucătorii comunitari și extracomunitari, Cosmin Olăroiu a răbufnit.

"Nu vreau să aud lucrul ăsta, când aud despre comunitatea asta (n.r. Uniunea Europeană) înnebunesc. Nu sunt politician, nu înțeleg nimic și nu vreau să înțeleg nimic din politica asta. Ce înseamnă comunitar? Toată lumea spune "Uniunea Europeană ne-a interzis, Uniunea Europeană ne obligă să facem"... dar ce ne dă nouă Uniunea Europeană? Va fi un moment în care se va plăti un preț, pe care cred că nu-l vom plăti noi, ci copiii noștri sau copiii copiilor noștri. Nu mă interesează pe mine ce spune Uniunea Europeană. Pe mine mă interesează ce este bine pentru mine ca țară. Atunci, dacă eu vreau să joc cu 7 jucători locali, nu pot face regula mea? Ca țară, am prioritate, nu mă obligi tu să joc...", a afirmat Cosmin Olăroiu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE