Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Lovitură pentru Florin Talpan: Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât ca palmaresul echipei Steaua să se rejudece!

Postat la: 17.05.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Înalta Curte de Casație și Justiție a admis recursul FCSB-ului legat de palmares. Astfel, Înalta Curte de Casație și Justiție a admis de principiu recursurile declarate de FCSB și de Asociaţia Salvaţi Steaua privind palmaresul echipei istorice Steaua București.

Instanța "a respins excepţia nulităţii recursurilor, invocată de intimatul-reclamant Clubul Sportiv al Armatei, Steaua Bucureşti. Admite, în principiu, recursul declarat de pârâta SC Fotbal Club FCSB împotriva deciziei nr. 1034A din 28 iunie 2021 şi a încheierii din 10 mai 2021, pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti. Fixează termen la 3 noiembrie 2022", se arată document. Avocatul FCSB, Adrian Căvescu, a declarat că decizia din apel a fost favorabilă FCSB, în sensul că instanța a constatat că palmaresul echipei Steaua după anul 2003 nu aparține CSA.

"Deși decizia din apel a fost favorabilă FCSB, în sensul că instanța a constatat că palmaresul echipei Steaua după anul 2003 nu aparține CSA, iar actuala echipă de fotbal a Armatei nu este continuatoarea echipei istorice Steaua București, am formulat recurs. Instanța supremă trebuie să lămurească natura juridică a instituției de drept a palmaresului sportiv și respectiv dacă palmaresul unei echipe de fotbal căreia i s-a asigurat continuitatea sportivă și competițională, este unic și aparține entității juridice care o deține în prezent", a declarat avocatul FCSB, Adrian Căvescu, pentru digisport.ro.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE