Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












A murit șeful clanului interlop Corduneanu: "Ai fost, eşti şi vei rămâne în inimile noastre! Regele nostru"

Postat la: 15.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Costel Corduneanu, șeful clanului interlop Corduneanu, supranumit "Stăpânul Moldovei", a murit luni la un spital din Târgu Mureș, la 54 de ani, din cauza unor probleme cardiace.

Fost sportiv de performanță, campion mondial la lupte la cadeți, Costel Corduneanu era internat după o intervenție chirurgicală pe cord. "Dumnezeu să te ierte, unchiule! Ai fost, eşti şi vei rămâne în inimile noastre! Regele nostru", a confirmat nepotul lui Costel Corduneanu pe rețelele sociale. Supranumit și „Stâpânul Moldovei", Costel Corduneanu a participat la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, Barcelona 1992 și Atlanta 1996, iar după ce s-a lăsat de sport s-a consacrat în lumea interlopă. "Costel n-a mai vrut să fie sărac și atunci a început să comită jafuri și să facă trafic de persoane, droguri sau arme. Așa a început povestea clanului Corduneanu. Nu uită prima dragoste şi se întoarce de câte ori poate în sala de sport", spunea un fost antrenor al lui Costel Corduneanu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE