Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Baronul PNL de Ilfov, Marian Petrache, vrea sa-l puna pe finul Gabrielei Firea sef peste CN Aeroporturi Bucuresti SA

Postat la: 04.12.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Incepe sa se "coaca" treaba si pentru CN Aeroporturi Bucuresti SA. Liberalii vor un nou sef. Asa cum si pe la Transporturi, guvernul Orban si-a pus oameni "destoinici" in functii cheie. Conform zicalei, la vremuri noi, oameni noi! Pentru noi!

Din informatiile Ziuanews, Adrian Corbu e susținut de liderul de Ilfov al PNL, Marian Petrache, pentru postul de sef al CN Aeroporturi Bucuresti SA. Corbu este un protejat al baronului de Ilfov Marian Petrache. Care Petrache si-a instalat apropiatul pe cand avea 29 de ani - si era pe la PD-L - in conducerea Smart SA, o filiala a Transelectrica. De aici a avut o cariera fulgeratoare in politica - unde a fost si seful tineretului PD-L - si afaceri - prin diverse firme de imobiliare -, mereu sustinut de baronul Petrache.

Corbu este in prezent la ALDE si director general la Compania Municipală de Iluminat Public. Legat de acest fapt trebuie mentionat ca Adrian Corbu este finul Gabrielei Firea, primarul Capitalei. La relatii de rudenie, sa mai spunem ca este nepotul lui Cristache Radulescu, fost președinte al consiliului județean Ilfov, fost senator de Ilfov din partea PD-L.

Manevra ar urma sa se petreaca in doi pasi, mai degraba pe doua variante. Fie Corbu va fi luat la PNL direct, fie acesta va trece prin anticipata fuziune a ALDE - partidul lui Calin Popescu Tariceanu - cu PNL. Tariceanu oricum vaneaza de la liberali doua posturi eligibile de parlamentari (pentru el si Chitoiu) pentru a-si prelungi imunitatea. Dupa "absorbtia" in PNL, Corbu ar urma sa fie numit la CNAB. Cum era, insa, decizia liberalilor conform careia ii vor respinge pe aceia care lucreaza cu administrația Firea?! Nu numai ca-i primesc drept membri, dar ii pun direct șefi.

DREPT LA REPLICA:

Din luna iulie 2014 nu am mai fost membru sau simpatizant al vreunui partid politic, astfel că este nereală informația că ar avea vreo legătură calitatea mea de membru al unui partid politic cu numirea mea într-o funcție de conducere. Numirea mea în funcții de conducere în companii cu capital majoritar al statului sau al unităților administrativ - teritoriale s-a făcut în temeiul pregătirii și experienței profesionale, așa cum acestea reies din CV-ul meu, care este public.

Nefiind membru al vreunui partid politic, pe cale de consecință, nu sunt nici membru ALDE și nici nu intenționez să devin membru al vreunui partid politic. Nu sunt susținut de liderul de Ilfov al PNL, Marian Petrache, cu care nu am mai avut nicio relație de aproximativ trei ani. Nu sunt finul dnei. Gabriela Firea - Primar General. Nu am desfășurat și nu desfășor afaceri imobiliare. Din luna iunie 2019, nu mai dețin funcția de Director General al Companiei Municipale Iluminat Public București SRL.

Adrian Corbu

DEZMINȚIRE

Informațiile prezentate pe siteul Ziua, în data de 4 decembrie 2019, în articolul "Baronul PNL de Ilfov, Marian Petrache, vrea sa-l puna pe finul Gabrielei Firea sef peste CN Aeroporturi Bucuresti SA" sunt eronate.

Vă rugăm să dați o dezmințire privind informațiile legate de președintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache ori să ne puneți la dispoziție dovezile care stau la baza informațiilor apărute în articolul respectiv.

Șef Birou Relații Mass-media, CJ Ilfov
Cristina Caliu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE