Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Cifre contradictorii în privinţa cazurilor de coronavirus. In Bucuresti s-ar fi trecut de 3 la mie dupa raportul INSP

Postat la: 13.10.2020 - 14:13 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Rata de infectare cu coronavirus a trecut de 3 la mia de locuitori în Bucureşti încă de duminică, potrivit Institutului Naţional de Sănătate Publică (INSP). De la acest prag, şcolile intră în scenariul roşu şi se poate decide carantinarea oraşului.

Datele furnizate de Grupul de Comunicare Strategică (GCS) în buletinele zilnice arată altă situaţie. Luni, Bucureştiul apărea cu o rată de incidenţă de 2,66. La Iasi, GCS a comunicat un indicator de 1,96, iar INSP de 1,13.

În raportul săptămânal al INSP privind evoluţia epidemiei pentru datele raportate până la 11 octombrie, Bucureştiul apare cu rata de incidenţă la 100.000 de locuitori în 14 zile de 311, adică 3,1 la o mie de locuitori.

Niciun judeţ nu a trecut de pragul de 3 cazuri la mia de locuitori în 14 zile, însă opt judeţe au trecul de pragul 2. Potrivit datelor prezentate de INSP, în aproape toată ţara epidemia este pe un trend ascendent. Doar în judeţele Iaşi, Satu Mare şi Vaslui epidemia stagnează. Nici în judeţe datele publicate de INSP nu coincid cu cele publicate de GCS.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE