Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Grădinițele din Germania oferă "camere de masturbare" pentru copii

Postat la: 27.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Grădinițele din Germania încurajează copiii mici să își exploreze sexualitatea în "camere speciale de masturbare", potrivit presei germane. Un raport publicat de Die Welt, a discutat despre modul în care practica de sexualizare a copiilor de grădiniță se desfășoară în două grădinițe din landul german Renania de Nord-Westfalia [NRW].

În raport se spune că grădinițele pretind că oferă "copiilor libertatea de a încerca sexualitatea infantilă", insistând că "masturbarea este ceva normal" și că unitatea consideră că permiterea autogratificării sexuale în incinta sa este "de mare importanță".

O parte din raport: Copiii ar trebui să se poată "retrage într-un spațiu sigur pentru a se descoperi și a se satisface fizic". De acest lucru este convins cineva într-o grădiniță din Kerpen. În conceptul lor de educație sexuală, se spune că grădinița oferă "copiilor libertatea de a încerca sexualitatea copilăriei". Astfel, "masturbarea este ceva normal. Permiterea "masturbării" în centrele de zi este "de mare importanță"

Raportul a continuat să descrie cum copiii de la o grădiniță din Rheinberg erau, de asemenea, îndemnați să se joace "jocuri cu doctori", "dar cu reguli pentru cei mici: "Alege cu grijă copilul care se va juca cu tine"". Știrea despre politicile celor două grădinițe cu privire la sexualitatea copiilor a ieșit la iveală după ce a fost făcută publică de membri ai partidului politic german de dreapta AfD.

Die Welt relatează că, în timp ce agențiile guvernamentale din Hanovra, în landul german Saxonia Inferioară, au pus anterior capăt unor incidente similare din grădinițe, situația din Renania de Nord-Westfalia a fost aproape ignorată de guvernul local.

În NRW se văd lucrurile un pic diferit. Când a fost întrebat cum a judecat ministerul pentru copii din Renania de Nord-Westfalia, condus de ecologiști, modul în care a fost tratată masturbarea în cele două centre de zi, acesta a răspuns că "comportamentul sexual al copiilor" nu poate fi "prevenit". Ministerul subliniază că "nu sunt "prevăzute" camere separate exclusiv pentru autoexplorarea sexuală în centrele de zi". Cu toate acestea, ministerul nu dorește să ia legătura nici cu cele două grădinițe.

Articolul continuă să încurajeze părinții să se intereseze mai mult de educația copiilor lor, deoarece tot mai multe școli implementează îndoctrinarea sexuală "woke", inclusiv instruindu-i pe copii că pot schimba genul dacă doresc, că bărbații pot naște și că "diversitatea sexuală" este o cauză morală și dreaptă.

Întâmplările îngrijorătoare de la grădinițe amintesc de coșmarul viitorului totalitar imaginat de autorul Aldous Huxley în capodopera sa științifico-fantastică distopică din 1932, Brave New World, în care acesta descria o societate transumanistă condusă de un grup de oameni de știință de elită tehnocrată, în care copiii sunt încurajați să participe la "jocuri erotice", în ciuda faptului că procrearea are loc în eprubete.

În carte, întâlnirile sexuale din copilărie au fost un mijloc de desensibilizare a copiilor la noțiunile că promiscuitatea este normală, că "toată lumea aparține tuturor celorlalți" și că pofta are o valoare mai mare decât dragostea romantică. Un alt ziar german, Bild, a relatat despre practici similare încurajate într-o grădiniță din Hanovra. Totul a ieșit la iveală după ce un e-mail a fost trimis părinților.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE