Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


O călugăriţă care i-a cerut lui Gigi Becali să facă o donaţie: "Nici apă nu mi-a dat!"

Postat la: 28.11.2020 - 15:38 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O călugăriţă a mers la palatul pe care Gigi Becali îl are în Bucureşti, pentru a-i cere o donaţie, însă a plecat dezamăgită. Maica Filoteea susţine că n-a primit nici măcar un pahar cu apă.

Gigi Becali este recunoscut pentru donaţiile pe care le face, mai ales către mănăstiri şi biserici. Însă o călugăriţă spune că a plecat dezamăgită de la Palat, după ce Gigi Becali a refuzat să o ajute. Maica Filoteea şi-a făcut ucenicia la Mănăstirea Nămăieşti, dar în ultimii ani s-a stabilit într-o căsuţă modestă dintr-un cartier din Piteşti şi acum încearcă să strângă bani pentru diferite cauze. Unul dintre aceste cazuri a fost ridicarea unei biserici în Ştefăneşti, în zona Zăvoi. Călugăriţa a încercat să strângă banii necesari pentru finanţarea construcţiei.

Maica Filoteea a mers la Bucureşti, unde a căutat palatul pe care Gigi Becali îl deţine în Aleea Alexandru, numărul 1. L-a găsit în cele din urmă şi a rămas impresionată de numărul mare de nevoiaşi ai lui Gigi Becali. Întâlnirea n-a decurs aşa cum şi-ar fi dorit. Filoteea şi-a spus povestea şi i-a transmis lui Gigi Becali că şi-ar dori o donaţie pentru biserica din Ştefăneşti, însă patronul FCSB a refuzat să o ajute. "Am fost dezamăgită, mai ales că îmi era şi sete, domnul Becali nu mi-a dat nici un pahar cu apă. Dar nu am rămas supărată, l-am pomenit în rugăciuni şi îl mai pomenenesc pentru că face mult bine", a spus maica Filoteea.

Giovanni Becali, vărul său, susţine că patronul FCSB se gândeşte inclusiv să se retragă peste câţiva ani la o mănăstire de călugări: „El are de gând să se retragă la mănăstire, de fapt asta însemnă viaţa lui: biserica, familia, FCSB-ul. Dar, mai încolo, spre bătrâneţe, e una dintre plăcerile lui. Dar e devreme, încă mai are fete de măritat, e mai tânăr decât mine. Asta cu retragerea e probabilă", a spus Giovanni Becali. De-a lungul anilor, Gigi Becali a donat sume uriaşe pentru construcţia de biserici şi mănăstiri în România, însă a finanţat cu bani mulţi şi schiturile de călugări de pe Muntele Athos.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE