Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Tinerii inseparabili din Ucraina care au petrecut 123 de zile încătuşaţi s-au despărţit!

Postat la: 19.06.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cei doi tineri din oraşul Harkiv din estul ţării au decis să se încătuşeze unul de celălalt de Valentine's Day, într-o ultimă încercare de a întrerupe ciclul despărţirilor şi împăcărilor, relatează Reuters.

Tinerii ucraineni Alexandr Kudlay şi Viktoria Pustovitova s-au despărţit după 123 de zile petrecute încătuşaţi unul de celălalt pentru a-şi salva relaţia. Ei au anunţat public decizia de a renunţa la legătura lor şi au declarat că experimentul a scos la iveală mai multe realităţi incomode. Pe parcursul experimentului, pe care l-au împărtăşit unei audienţe în creştere pe reţelele sociale, ei au făcut totul împreună, de la cumpărături la pauze de fumat şi au folosit pe rând toaleta şi duşul. Pustovitova, care iniţial s-a opus ideii de a se lega cu cătuşe unul de altul, a plâns în timp ce a relatat această despărţire.

"Cred că va fi o lecţie bună pentru noi, pentru celelalte cuplurile ucrainene şi pentru cuplurile din străinătate, să nu repete ce am făcut noi", a declarat ea pentru Reuters în cadrul unui interviu acordat din Kiev. Pustovitova a declarat că spaţiul personal este cel care i-a lipsit cel mai mult. De asemenea, ea a precizat că în această perioadă a simţit că partenerul său de viaţă nu i-a acordat suficientă atenţie. "Am fost împreună toată ziua şi nu am primit deloc atenţie de la Alexandr pentru că eram constant unul lângă altul. El nu mi-a spus că îi e dor de mine, iar mie mi-ar fi plăcut să aud asta", a spus cosmeticiana în vârstă de 29 de ani.

Kudlay a declarat că nu regretă că a recurs la această măsură. "Nu suntem pe aceeaşi lungime de undă, suntem total diferiţi", a spus agentul de vânzări auto, în vârstă de 33 de ani. Cuplul intenţionează să vândă cătuşele la o licitaţie online şi să doneze o parte dintre bani în scopuri caritabile. Ei au fost descătuşaţi în faţa camerelor de vederi ale televiziunilor şi a unui reprezentant al unei cărţi a recordurilor, care a declarat că niciun cuplu din lume nu ar fi reuşit ceva similar. Ultima fotografie publicată de cei doi pe Instagram, unde au mai mult de 7.800 de abonaţi, îi prezintă stând separat, cu privirile îndreptate în jos.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE