ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Un bărbat de 32 de ani a murit după ce a fost împușcat de câinele său când se pregătea să meargă la vânătoare

Postat la: 24.01.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bărbat de 32 de ani din Kansas, SUA, a murit după ce câinele său a călcat pe trăgaciul puștii, relatează Daily Mail. Bărbatul a fost găsit mort în mașina sa, sâmbătă.

"Un câine aparținând proprietarului camionetei a călcat pe pușcă, provocând descărcarea armei", au transmis autoritățile locale. Potrivit anchetei, câinele se afla pe bancheta din spate când a călcat pe trăgaciul puștii, iar stăpânul lui, în față. Un accident similar a avut loc în noiembrie, în Turcia. Atunci, un vânător de 32 de ani a fost împușcat și ucis de propriul său câine, după ce caninul a călcat pe trăgaciul unei puști în timp ce stăpânul său încerca să-l urce în mașină.

De asemenea, în 2015, o femeie din Indiana a fost împușcată în picior de câinele ei. Allie Carter, o tânără de 25 de ani, și-a așezat pușca de calibrul 12 pe pământ fără siguranța în timpul unei partide de vânătoare de păsări de apă, în timp ce câinele său, un Labrador retriever, a călcat pe pușcă și a apăsat pe trăgaci.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE