Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Oprișan către activul de partid: "La 1 februarie voi fi președintele PSD. Abia aștept să-i văd fața lui Dragnea când îl voi exclude!"

Postat la: 10.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Recent Marian Oprișan boss-ul suprem al PSD Vrancea, zis si "Portofel", a organizat o agapă la o cabană de vânătoare de pe terenurile cinegetice de lângă Adjud, deținute de omul său de încredere Victor Roman, deputat PSD de Vrancea.

Petrecerea a avut loc, după ce în prealabil o altă agapă programată pe terenurile moșierului pesedist Gică Duță - proprietarul pădurii Vladnicu de la Ruginești, a fost anulată din cauza reticenței lui Duță. Supărat foarte tare pe Duță, - care s-a justificat față de baron că la el pe teren "nu prea e vânat din cauza braconierilor" -, Oprișan a descălecat mai apoi la cabana deputatului Roman principalul beneficiar al lucrarilor publice din Vrancea din ultimii 10 ani. Aici baronul de Vrancea și-a arătat disprețul față de Duță care este și șef al Ocolului Silvic Focșani, dar și față de cuscrul său Ionel Celmare vicepreședinte al CJ Vrancea. Iar Roman i-a ținut isonul: "V-am zis io dle președinte că Duță e un cărpănos?!"

Mai spre finalul reuniunii Oprișan i-a pus pe cei prezenți să jure cu mâna pe Biblie cu următoarele cuvinte: "Să se aleagă praful de mine dacă spun ceva din ce aud aici!" Apoi le-a destăinuit că "e sigur o mie la sută" că va fi achitat în dosarul de corupție în care e judecat la Curtea de Apel Cluj. "Domnilor, să știți că instanța ca și camp tactic al serviciilor, există în ambele sensuri. D-aia eu voi fi achitat, iar Dragnea va fi condamnat! Cei care l-au pus pe Liviu acolo, i-au condiționat șederea de niște chestii, iar el nu se poate ține de cuvânt. La 1 februarie voi fi președintele PSD. Abia aștept să-i văd fața lui Dragnea când îl voi exclude și pe Dâncu când îi voi fi șef. Am dat la pace cu toată lumea: Blaga e omul meu demult, Gorghiu se trage de la noi din Vrancea și e de abordat. La Cotroceni mai am puțin de lucru, dar am un om plantat acolo", a zugrăvit Oprișan-Portofel relațiile sale în lumea politică mare.

În legătură cu scurgerile din presă despre faptul că baronul s-a lăudat că este "agent Mossad", Oprișan a ținut să tune: "Au dat javrele alea de la Ziuanews niște chestii de mine, inclusiv că judecătorii care dezbat dosarul meu sunt agenți acoperiți și că vor fi înlocuiți. În două ore l-am sunat pe șeful Curții și a și apărut o dezmințire dată de biroul lor de presă, că nu e așa! Le-am zis de la obraz: Ați văzut mă băieți că se poate!" Toți cei prezenți au plecat spre casă plini de fericire că "domnul președinte" va ajunge pe cai mari în 2016.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE