Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Senatorul PNL Puiu Hașotti, devastat de condamnarea primarului PSD de Năvodari

Postat la: 22.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Condamanarea la inchisoare a primarului PSD de la Navodari, Nicolae Matei, a tulburat foarte mult apele liberalilor constanteni. Cel mai afectat de retinerea edilului este senatorul PNL, Puiu Hasotti, intrucat intre cei doi exista o relatie foarte veche de prietenie.

Cand Nicolae Matei a fost arestat in 2012 pentru dare de mita, pe 18 noiembrie, peste 1.000 de persoane, printre care ministrul Culturii de la acea vreme-Puiu Hasotti si deputatii liberali Gheorghe Dragomir si Mihai Lupu, au participat la Navodari la mitingul pentru eliberarea primarului orasului. Printre manifestantii adunati in centrul orasului Navodari s-au aflat si elevi si profesori, cu pancarte prin care scolile isi manifestau sustinerea fata de primarul arestat preventiv.

Totodata la acel miting a fost prezenti si preoti din localitate, care au rostit o rugaciune pentru iertarea pacatelor primarului Nicolae Matei: "Primeste cu milostivire rugaciunea aceasta: spre iertarea pacatelor robului Tau Nicolae, ce este inchis in temnita". Trebuie precizat ca vineri, Curtea de Apel Constanţa l-a condamnat pe edilul orasului Navodari-Nicolae Matei, la 1 an şi 6 luni de închisoare, cu executare, în dosarul în care a fost acuzat de dare de mită.

În primă instanţă, acesta a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni, însă Curtea a desfiinţat sentinţa, micşorând pedeapsa. Însă, Matei nu va executa fix 1 an şi 6 luni de închisoare. Se deduce din pedeapsa aplicată durata reţinerii şi a arestării preventive, respectiv 8 luni. Adică îi rămân de executat 8 luni, cu posibilitatea de a fi eliberat după doar 5 luni pentru bună purtare, pentru activitatea din penitenciar.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE