Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












British Medical Journal publică un editorial șocant care citează medici care pun "schimbările climatice" mai presus de interesele pacienților

Postat la: 21.11.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

British Medical Journal (BMJ) a publicat un editorial în care îi îndeamnă pe medicii de pretutindeni să își reorienteze atenția de la îngrijirea pacienților către schimbările climatice.

Chiar înainte de adunarea COP26 de la Glasgow din 2021, editorialul BMJ a fost publicat pentru a semăna în profesia medicală mitul conform căruia îngrijirea pacienților contribuie semnificativ la "emisiile de gaze cu efect de seră", sugestia fiind că pacienții ar trebui pur și simplu lăsați să moară pentru a salva planeta.

Numai dacă "profesioniștii din domeniul sănătății" pot învăța cum să reducă "supradiagnosticul" și "supratratamentul", profesia medicală în general se poate adapta la o climă în schimbare, susține editorialul, sugerând că lăsând mai mulți pacienți să moară va ajuta la "răcirea" planetei și va împiedica "încălzirea" acesteia.

"Să ne înțelegem: Instituția medicală vrea să reducă diagnosticarea precoce a cancerului pentru a salva Big Ben de la dispariția sub valuri de 30 de metri într-o săptămână.", scrie Vernon Coleman despre ridicolul poziției editorialului. "Acest lucru este teribil de rău".

Ratele în creștere ale bolilor cronice datorate organismelor modificate genetic (OMG), vaccinurilor, 5G și altor otrăvuri ale societății trebuie să treacă pe plan secund în fața conceptului mitic al schimbărilor climatice, susține acum establishmentul medical, argumentând că "urgența climatică este adevărata criză de sănătate a timpului nostru".

În mod uimitor, aceeași BMA care a publicat editorialul de mai sus susține, de asemenea, că Marea Britanie are nevoie de încă 60.000 de medici - pentru ce, ne-am întreba, dacă schimbările climatice sunt adevărata prioritate?

Poate că scopul aducerii mai multor medici în cadrul National Health Service (NHS), sistemul de sănătate controlat de guvernul britanic, este acela de a-i folosi ca pe niște doctori de tip Dr. Kevorkian pentru a scăpa de pacienți în scopul de a "salva planeta"?".

Coleman pare să fie de acord, după ce a scris într-un articol recent că profesia medicală de astăzi, în general, "este complice la atacul guvernului împotriva oamenilor pe care este plătită să îi servească" - mai ales că guvernul a spus foarte clar că "nu dorește ca în Marea Britanie să lucreze medici mai în vârstă, experimentați și independenți", spune el.

Nu, ceea ce vrea guvernul britanic este o nouă armată de falși profesioniști din domeniul medical care se vor supune oricărui ordin antiuman transmis de stăpânii lor, totul în numele protejării planetei împotriva distrugerii gazelor cu efect de seră.

De fapt, Consiliul Medical General (General Medical Council - GMC) și-a propus să alunge medicii mai în vârstă, mai experimentați, pentru ca aceștia să fie înlocuiți cu o nouă rasă de lachei medicali, "facilitând astfel distrugerea NHS, uciderea unui număr mare de pacienți bătrâni și bolnavi și impunerea farsei gripei rebranduite și a fraudei asociate care implică o injecție experimentală".

"Poate că guvernul și-a dat seama că medicii mai în vârstă, mai experimentați, care nu sunt legați de un contract cu NHS, fără ipoteci de plătit și fără cariere viitoare de care să se îngrijoreze, ar fi mai predispuși să pună la îndoială întreaga farsă a gripei rebranduite", mai scrie Coleman în cea mai nouă carte a sa, "Truth Teller: The Price".

"Este demn de remarcat faptul că cei mai mulți dintre puținii medici care s-au opus fraudei au fost medici mai în vârstă și mai experimentați."

Însăși ideea de "net zero", care este puternic promovată chiar acum în tot Occidentul, implică eradicarea aproape totală a ființelor umane de pe planetă. Acest lucru se aliniază cu planul Agendei 2030 de depopulare masivă a lumii, lăsând în urmă o clasă de sclavi mult mai mică care să servească toate capriciile globaliștilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE