Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












La calea ferata Bucuresti - Otopeni se lucreza masiv in ciuda deciziei executorii de blocare a constructiei data de Curtea de Apel

Postat la: 15.10.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Printre cei care au contestat constructia caii ferate Bucuresti - Otopeni, necesara preluarii turistilor de la Campionatul European de fotbal din 2020, a fost si omul de afaceri Ion Tiriac, acesta argumentand ca traseul pe care ar urma sa-l parcurga trenurile perturba linistea si activitatea dintr-un important cartier din nordul Bucurestiului. Instanta a dat castig de cauza, Curtea de Apel Bucuresti blocand lucrarile.

Chiar daca sentinta nu este una definitiva, lucrarile pentru calea ferata de pe ruta Bucuresti - Otopeni trebuiau sistate, decizia judecatorilor fiind data saptamana trecuta si ar fi trebuit sa aiba aplicare imediata. Cu toate acestea, dupa cum se vede din filmarile alaturate, muncitorii lucreaza din plin, ignorand decizia Curtii de Apel Bucuresti, care este obligatorie, nesupunerea in fata sentintei fiind o ilegalitate, neputand a se invoca faptul ca nu este inca definitiva, caci pana la definitivarea acesteia la un complet superior de judecata, decizia acestei instante este executorie, cum spuneam.

Detalii despre decizia instantei de judecata de a Curtea de Apel Bucuresti AICI. Filmarile de pe santier din data de 15 octombrie 2019 se pot urmari mai jos:

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE