Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Moderna recunoaște că vaccinul ARNm COVID poate dezvolta cancer. Miliarde de fragmente de ADN găsite în fiole

Postat la: 18.11.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dr. Robert Malone și-a făcut apariția în această săptămână la o audiere "Leziuni cauzate de vaccinurile COVID-19", condusă de congresista Marjorie Taylor Greene (R-Ga.), în cadrul căreia a dezvăluit cum propriul brevet al Moderna arată că fiolele "vaccinului" său cu coronavirus Wuhan (COVID-19) conțin miliarde de fragmente de ADN și alți contaminanți legați de malformații congenitale și cancer.

În cadrul audierii, Dr. Malone a vorbit despre modul în care Moderna recunoaște în propriul brevet că ARN-ul este preferabil ADN-ului în vaccinuri din cauza riscurilor implicate, dar că injecția cu ARNm a companiei, care a fost administrată la zeci de milioane de persoane, este contaminată cu acesta din urmă.

"Moderna are un brevet privind utilizarea ARN pentru vaccinuri", a declarat Dr. Malone. "Iar în acesta, Moderna recunoaște în mod explicit că ARN-ul este superior ADN-ului în scopuri vaccinale, deoarece există probleme, inclusiv posibilitatea de mutageneză inserțională care ar putea duce la activarea oncogenelor sau la inactivarea genelor supresoare de tumori."

"FDA spune că nu are cunoștință de nicio preocupare, dar Moderna, în propriul brevet, prezintă exact aceleași preocupări care există în legătură cu ADN-ul în ceea ce privește mutagenia inserțională și genotoxicitatea. Așadar, Moderna o știe - ADN-ul este un contaminant. Este lăsat înăuntru pentru că modul în care îl produc... folosesc ADN pentru a produce ARN, apoi degradează ADN-ul și apoi trebuie să purifice ADN-ul degradat departe de ARN, iar procesul pe care îl folosesc se pare că nu este atât de bun."

Oamenii de știință din Statele Unite și din Canada au reușit să pună mâna pe fiole nedeschise de COVID jab de la Moderna, cu un lanț de custodie clar, și le-au prelevat. Aceasta este expertiza lor, ca să fie clar: ei fac secvențierea profundă a probelor și își transmit descoperirile pentru binele public.

Ceea ce au descoperit a fost un număr mare de fragmente de ADN în preparatul de ARN, la care au aplicat instrumente standard de reconstrucție pentru a vedea cum arătau ADN-urile plasmidice circulare - apropo, nimic din toate acestea nu a fost dezvăluit publicului.

Documentația sugerează că există anumite secvențe de ADN prezente în fiole care, în mod normal, nu sunt permise în nimic care urmează să ajungă la oameni, "nu în ultimul rând o genă de rezistență la antibiotice", a explicat Dr. Malone.

"Ele includ aceste secvențe din virusul Simian 40 - nu întregul virus, ci secvențe promotoare foarte active - care este exact ceea ce FDA, în regulamentele sale mai vechi, a spus că trebuie evitat, deoarece conferă un risc și mai mare de mutageneză inserțională".

Se pare că ARNm-ul injectabil al Pfizer pentru COVID conține aceiași contaminanți. Documentația a fost furnizată de companie autorităților de reglementare din SUA, Europa și Canada. Aceste autorități de reglementare au șters de fapt mica mențiune despre secvențele SV40, într-o încercare aparentă de a o ascunde de public.

"FDA nu a luat secvențele brute de ADN, nu a reconstruit aceste hărți plasmidice și nu s-a uitat la ele", a precizat Dr. Malone. "Ei au luat ca atare ceea ce Pfizer le-a dat. Iar acum toate acestea ies la iveală datorită a ceea ce au descoperit acești cercetători".

Oameni de la nivel înalt atât la Moderna, cât și la Pfizer trebuiau să fi știut despre acest lucru, a spus Dr. Malone, consecințele potențiale pentru beneficiarii de jab fiind "orice este asociat cu deteriorarea ADN-ului, adică defecte congenitale și cancerul fiind cele mai notabile".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE