Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Pentru fiecare nouă minciună Covid apar cincisprezece motivări jalnice! (presa franceză)

Postat la: 14.01.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După ce OMS și Agenția Europeană a Medicamentului, ostile multiplicării dozelor și îngrijorate de o slăbire a sistemului imunitar, oamenii de știință merg mai departe și avertizează asupra unor efecte secundare grave, deoarece toate injecțiile conțin funcția prionică (Creutzfeldt Jacob, deja 23 de cazuri în Franța față de 1 la 4 ani în mod normal).

Se pare că a sosit timpul pentru "apărarea elastică" a Pfizer, așa cum obișnuia să cânte regretatul Pierre Dac: "fiecare nouă minciună trebuie să fie urmată imediat de cincisprezece mărturisiri jalnice care să dovedească faptul că v-au mințit și v-au pus în pericol sănătatea dumneavoastră și a copiilor dumneavoastră."

Ce spun oamenii de știință și ce încep să asculte alte țări:

Vezi AICI discursul Alexandrei și al laureatului Premiului Nobel Luc Montagnier în Parlamentul luxemburghez.

Când presa daneză mărturisește: "Am eșuat". Un tabloid de mare tiraj recunoaște că a relatat mesaje guvernamentale fără a lua distanța critică necesară, cu o umilință absolut de neconceput în presa elvețiană sau franceză. Textul AICI.

Atenție: amestecarea dozelor este periculoasă!

Potrivit The Lancet, amestecul de vaccinuri crește riscul de efecte secundare; potrivit ministrului Sănătătii Olivier Véran, francezii care au avut Moderna de două ori și cărora li se va oferi Pfizer: "nu vă faceți griji, totul este la fel". Va fi el tras la răspundere?

Cu un sistem imunitar slăbit, cei vaccinați au un risc mult mai mare de a fi contaminați. Chiar și în Quebec, cei care au primit o doză suplimentară prezintă mai multe riscuri decât cei nevaccinați sau cei care au primit o singură doză.

Ultimile minciuni care se prăbușec

Un studiu american de amploare, pe 70.000 de cazuri, a constatat o mortalitate impresionantă în rândul pacienților cu cancer cu Covid și o eficacitate negativă a vaccinului. Rata de mortalitate de 13% la pacienții cu cancer vaccinați împotriva cancerului cu descoperire COVID-19. Un alt studiu din SUA, facut pe aproape 100.000 de subiecti, arata mult mai puține spitalizări Omicron pentru cei nevaccinați decât pentru cei vaccinati.

Textul original de Patrice Gibertie poate fi consultat AICI.

Pentru mai multe informații AICI, AICI si AICI.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE