Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Robert Kennedy Jr: "Tatăl lui Woody Harrelson a fost implicat în Asasinarea lui JFK"

Postat la: 16.11.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deși este relativ cunoscut că Charles Harrelson a fost un asasin profesionist având legături cu Mafia, se știe mai puțin că, înainte de a muri, și-a recunoscut implicarea în asasinatul de la Dallas. Într-o emisiune la care a fost invitat, difuzată miercuri, Robert F. Kennedy Jr. a declarat:

„Tatăl lui Woody Harrelson a fost implicat în asasinat și a mărturisit acest lucru în mai multe rânduri." Nepotul președintelui american ucis cu 60 de ani în urmă a explicat: „Nu a fost un trăgător. A spus că, atunci când au izbucnit focurile de armă de pe colina cu iarbă, o mare mulțime de oameni a văzut fumul ridicându-se și au dat fuga să vadă ce se întâmplă." Kennedy a mai afirmat că mai mulți agenți ai Secret Service au împiedicat oamenii să treacă. „Secret Service a declarat ulterior că nu exista nici un agent de-al lor pe colină. Rolul lui Charles Harrelson a fost să înmâneze insigne de Secret Service unui grup de persoane de pe acea colină."

RFK Jr. a mai adăugat că Harrelson senior era informat că urma să se producă un „incident", dar nu știa că președintele va fi ucis. De asemenea, Kennedy a afirmat că mai mulți membri importanți din Mafia italiană, implicați în operațiunea de la Dallas, au fost găsiți morți după puțin timp. „Peste 30 de persoane care erau martori sau potențiali martori au fost ucise." Kennedy a mai spus că există fotografii cu tatăl lui Harrelson în apropierea locului unde a fost omorât unchiul său. „Era un asasin profesionist. Fusese angajat în armată, lucrase pentru CIA, apoi pentru mafia lui Carlos Marcello, și a murit într-o închisoare de maximă securitate pentru că a ucis un judecător federal."

Și a adăugat: „Dar este un personaj foarte, foarte interesant, și a mărturisit la un moment dat. Apoi i-a relatat povestea lui Woody, iar Woody mi-a spus-o mie." Charles Harrelson a murit la vârsta de 69 de ani într-o închisoare federală, în 2007, unde fusese închis pentru că, în 1997, îl asasinase pe judecătorul texan John Wood în fața casei acestuia din San Antonio. Tatăl vedetei a fost găsit vinovat pentru mai multe crime în Texas. În luna august a acestui an, Woody Harrelson a fost văzut purtând o pălărie cu numele lui Robert F. Kennedy, în sprijinul candidaturii acestuia la președinție.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE