Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sectorul 2 al Capitalei a devenit o feuda a cumetrilor Primarului Tăcut!

Postat la: 04.07.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Din miile de cetățeni nemulțumiți de activitatea Poliției Locale Sector 2, câteva sute au reclamat modul defectuos în care angajatii institutiei își fac treaba. Cu referire la mizeria de pe domeniul public, multitudinea de comercianți ambulanți, consumul de alcool în parcuri și în public, pescuitul ilegal, reclamațiile nerezolvate și închise elegant doar de dragul de a răspunde la reclamații.

Șeful Poliției Locale Sector 2, Aurel Dobrilă, nu este preocupat de sutele de reclamații pe care le primește, ci de angajarea rudelor amantei sale, dupa cum o declara chiar si consilierii locali. Mai mult, el onorează și alte obligații, cum ar fi o bună prietenă a ex-primarului Neculai Onțanu. Silviu Feroiu l-a interpelat public pe șeful Poliției Locale Sector 2: "Am avut sute de reclamații prin care oamenii îmi reclamau modul defectuos prin care Poliția Locală a Sectorului 2 își face treaba. Am avut zeci de interpelări și scrise și verbale în ideea de a se mobiliza această structură și de a-și face treaba. Rezultatele: spre 0 . Opacitatea mă deranjază cel mai mult. În loc să găsim soluții pentru a aplica legea ne prelevăm de orice altceva pentru a nu o face", a afirmat public liberalul Silviu Feroiu.

"Eu nu mai accept așa ceva, așa că mă voi deplasa în teren și dacă de vorbă bună nu se știe, nu este nici o problemă, voi filma și voi face public toate neregulile și poate sub presiunea media reușim să scoatem oamenii, care ticsesc birourile Poliției Locale, în teren: să dea amenzi! Să aplice legea! Cer prea mult de la administrația PSD-istă din Sectorul 2? Cer prea mult? Vă rog să mă ajutați și să îmi trimiteți filmări, sesizări etc. cu nereguli! De bună vorbă se pare că nimeni nu ascultă în această țară", a mai adaugat acesta.

Aurel Dobrilă (foto) și-a angajat deja până acum două rude la Poliție Locală Sector 2, una pe post de șef serviciu dispecerat, iar alta ca polițist local. Pentru că are multe obligații, Dobrilă vrea acum să angajeje în Poliția Locală Sector 2 și toate rubedeniile amantei sale, nimeni alta decât Carmen Cristea, salariată și ea la Poliția Locală Sector 2. Pentru aducerea sorei, norei și nepotului amantei lui Dobrilă la sediul Poliției Locale Sector 2 se va organiza un "concurs" mimat pentru patru posturi de execuție, care va avea loc peste câteva zile. Ciudat este că printre favoriți este și o prietenă apropiată a fostului primar Neculai Onțanu.

Se pare că influența șefului Poliției Locale S2 este mai mare decât cea a filialei PSD Sector 2, condusă de sora primarului (zis si Primarul Tăcut), Rodica Nassar, fapt demonstrat la ultimul Congres Extraordinar, unde aceasta a fost votată de numai 77 de colegi de partid în funcția de secretar general. Rodica Nassar a fost cea care l-a ajutat pe consilierul local PSD Cătălin Mihăilă să ajungă angajat la stat pe căi neortodoxe.

Fostul consilier PSD Cătălin Mihailă și-a dat demisia pentru a se angaja la stat. Silviu Feroiu declara: "E și normal, este 'foarte pregătit' și foarte 'competent' și atunci aleargă toate primăriile să îl angajeze făcând un efort conjugat pentru a salva asemenea valori PSD-iste. Vă spune ceva Lehliu Gară din Călărași? Cum nu? Este o comună ce este condusă de un primar care este președintele județean PSD Călărași, domnul Iulian Iacomi. Ce credeți, acolo se transferă doar eminențele cenușii ale României pentru că se dezvoltă într-un ritm amețitor și au nevoie de toți 'foștii consilieri PSD'. Domnul consilier câștigă o poziție publică și își dă demisia din Consiliul Local Sector 2 și ca să vezi: nu muncești nici o zi acolo, că domnul primar Toader Mugur Mihai are nevoie de competențele lui la Primăria Sectorului 2. Evident Lehliu era salvată, trebuia salvat și Sectorul 2.

Cine credeți că se transferă de la o comună la oraș la departamentul Implementare Proiecte și Fonduri Europene din primaria Sectorului 2 - consilier superior Mihailă (ex consilier). Cine credeți că este șeful lui: domnul Mihăilescu Bogdan care este un prieten apropiat cu care își petrece vacanțele prin Thailanda... adică cum se spune în popor 'aicișa la o aruncatură de băț'. Ce să vă spun? După atâta muncă (mai puțin de o lună de la angajare-n.r.) au obosit și, cum au ajuns la Primăria Sectorului 2, au plecat și în concediu de odihnă (pe banii primăriei, probabil la un training inventat) de o săptămână în Turcia. Concluziile sunt simple: angajări politice pe banii contribuabilului, angajări pe cumetrii și prietenii cu complicitatea primarului și a PSD-ului. Singurul merit este că este în PSD, în rest 0 experiență, 0 competență, 0 merit", a comentat Silviu Feroiu.

După ședința din luna mai, cei care au îndrăznit să critice metodele de ascensiune în carieră ale lui Cătălin Mihăilă au fost amenințați cu procese de acesta. După ce a revenit din vacanța din Turcia, plătită de primărie, Cătălin Mihăilă a fost imediat promovat de primarul PSD Mugur Mihai Toader pe postul de șef Serviciu Strategii şi Programe de Dezvoltare Durabilă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE