O Primă Doamnă inteligentă și sofisticată, care a întors votul feminist în favoarea soțului său!
Postat la: 08.11.2024 | Scris de: ZIUA NEWS
0
Personalitatea Internațională a săptămânii este Melania Trump, femeia elegantă care și-a demonstrat tăria de caracter în urma scandalurilor din ultimii ani și i-a adus milioane de voturi soțului ei. Acum că Trump a câștigat alegerile, majoritatea canalelor media mainstream s-au grăbit să-i acuze pe americani de sexism, spunând că motivul pentru care nu au votat-o pe Kamala Harris este faptul că este femeie.
Așa doresc ei să explice faptul că Joe Biden a avut cu 15 milioane de voturi mai mult în 2020, prefăcându-se că nu a existat o fraudă la alegerile din 2020 și că există doar un sentiment profund anti-feminist în rândul americanilor care l-au votat pe Trump acum. Melania Trump a reușit să demonstreze că nu există un astfel de sentiment, fiind cea mai aplaudată în timpul discursului de victorie al lui Trump și cea mai elogiată de susținătorii săi.
S-a demonstrat că ura față de Kamala Harris nu provine din faptul că este femeie și nici din faptul că este extrem de pregătită pentru a deveni liderul Americii. Personalitatea ei nu o recomandă nici măcar pentru rolul de Primă Doamnă, în timp ce Melania Trump i-a dat clasă în timpul acestei campanii. Deși nici ea nu este foarte educată, renunțând la facultate pentru a părăsi Slovenia și a se concentra pe cariera de model, Melania Trump a dat dovadă, în ultimii ani, de maturitate și înțelepciune. A știut cum să își susțină soțul și cum să contribuie la bunăstarea Americii fără a-i lua din strălucire lui Donald Trump și fără a se expune în tabloide sau emisiuni.
Deși ultimii ani au fost extrem de dificili pentru ea, după cum a povestit și în cartea autobiografică apărută recent, care a devenit bestseller, a reușit să treacă cu grație peste acuzațiile nesubstanțiate la adresa soțului ei, peste perchezițiile făcute în miez de noapte, peste criticile constante, peste acuzațiile că fiul ei ar fi autist și chiar peste atentatele asupra vieții soțului său. Am lecturat cartea ei și am fost surprinsă să văd că nu a fost prea mult editată; mi se pare evident că ea însăși a scris-o. Nu este o carte excepțională, deoarece Melania nu este scriitoare, dar demonstrează încrederea pe care atât Donald Trump, cât și restul Partidului Republican o au în mesajul ei.
Prin constanța personalității sale publice în timpul acestor atacuri asupra familiei, Melania Trump arată că este o femeie puternică, apreciată chiar și de democrați în SUA. Discursurile sale despre dreptul la avort și imigrația ilegală au reușit să-l umanizeze pe Trump și să-l prezinte ca un candidat rațional, preocupat, alături de soția sa, de bunăstarea americanilor.
Eleganța Melaniei Trump, atât în apariții, cât și în discursuri, garantează că va rămâne în istorie ca una dintre cele mai potrivite, sau poate chiar cea mai potrivită femeie pentru rolul de Primă Doamnă a Americii. O persoană normală și echilibrată, care oferă speranță într-o Americă cu un spațiu public dominat de scandaluri și ideologii diverse.
Daria Gușă
ULTIMA ORA
-
Google face o declarație care șochează pe toată lumea: intenționează să acceseze un univers paralel
Google a surprins lumea tehnologiei odată cu lansarea noului său cip de calculator cuantic, Willow, făcând o declarație care a trecut aproape neobservată. Compania susține că acest cip revoluționar ar putea utiliza universuri paralele pentru a-și genera rezultatele, o afirmație care ridică întrebări fascinante și provocatoare despre viitorul calculului cuantic.
-
ChatGPT devine tot mai periculos: începe să gândească singur, minte și face orice ca să-și asigure supraviețuirea
Cel mai recent model OpenAI, ChatGPT o1, stârnește controverse cu comportamentul său surprinzător, iar unii ar putea spune neliniștitor, dat fiind că pare să nu mai asculte ordinele primite.
-
Descoperire intrigantă: arheologii au găsit o tăbliță de bazalt inscripționată cu un sistem de scriere necunoscut
În regiunea Dmanisi, Georgia, arheologii au descoperit o tăbliță de bazalt inscripționată cu un sistem de scriere necunoscut, compus din 60 de caractere dispuse în șapte coloane. Această descoperire intrigantă deschide noi perspective asupra originilor și diversității sistemelor de scriere antice.
-
Rusia, în pragul retragerii din Siria: imaginile din satelit sugerează ample mișcări de evacuare
Rusia pare să-şi pregătească de evacuare echipamentele militare de la o bază aeriană militară din Siria, potrivit imaginilor din satelit publicate de Maxar. Imaginile realizate vineri arată ceea ce par a fi cel puţin două aeronave Antonov AN-124, unul dintre cele mai mari avioane cargo din lume, cu trapele deschise, la baza aeriană Hmeimim din provincia de coastă Latakia.
-
S-a aflat cum și când a fost pus la cale planul care a dus la căderea regimului Bashar al-Assad
Rebelii sirieni au început să planifice asaltul militar care a răsturnat regimul lui Bashar al-Assad în urmă cu un an, într-o operaţiune extrem de disciplinată în care a fost desfăşurată o nouă unitate de drone şi în care a existat o coordonare strânsă între grupurile de opoziţie din întreaga ţară, a dezvăluit comandantul militar şef al principalului grup rebel.
-
Un nou studiu dezvăluie ce se întâmplă cu creierul celor care citesc din plăcere
Studiile arată o scădere a numărului de persoane care citesc pentru plăcere, în Marea Britanie 50% dintre adulți declarând că nu citesc regulat, o creștere față de 42% în 2015. Aproape un sfert dintre tinerii între 16 și 24 de ani afirmă că nu au fost niciodată cititori.
-
BBC, plângere la Apple: i-au fost atribuite ştiri false, generate de AI
BBC a anunţat că a depus o plângere la gigantul american Apple în legătură cu ştiri false, generate de inteligenţa artificială (AI), distribuite pe iPhone-uri şi care i-au fost atribuite în mod incorect.
-
Un microcip revoluționar ar putea ajuta oamenii care au probleme în timpul somnului
Câțiva pacienți britanici vor dormi mai bine după pe unul din nervi li s-a montat un microcip. Este vorba despre un microcip controlat de o aplicație care îi ajută pe pacienții cu apnee în somn. Această tulburare gravă afectează doar în Marea Britanie circa opt milioane de oameni.
-
Viktor Orban, după discuțiile cu Trump și Putin: "Noua administraţie din SUA va avea un început fulger"
Premierul conservator ungar Viktor Orban a asigurat vineri că situaţia în lume se va linişti odată ce republicanul Donald Trump va fi învestit preşedinte al SUA pe 20 ianuarie, iar schimbările vor ajunge curând în Europa.
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.Who are you Mr. Călin Georgescu?
- 2.Tehnica loviturii de stat. Rolul SRI. Absența Armatei din ecuație
- 3.Demență la vârful NATO!
- 4.MINCIUNA LA RANG DE POLITICĂ DE STAT
- 5.OPRIȚI LOVITURA DE STAT!
- 6.Scenariul atomic: va fi invalidat președintele ales Călin Georgescu după modelul Șoșoacă?
- 7.USR, Lasconi și minciuna progresului: cum curentul woke vă manipulează și vă distruge viețile
- 8.Partenerul nostru strategic a inventat un popor nou!
- 9.Recreația s-a terminat
- 10.SECURISTAN? Clar că da! Sub spectrul "STALINISM FOR ALL SEASONS"
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu