Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Boala se agravează: Nicușor Dan are dublă-personalitate. Primarul rău îl controlează pe Primarul bun așa că se duce naibii Capitala! (document)

Postat la: 26.09.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ca într-un veritabil remake după nuvela Dr Jekyll and Mr Hyde, asistăm la un zbucium psihic la Primăria Capitalei, in persoana edilului. Dileală maximă: aflam dintr-un document că Nicușor Dan sunt de fapt doi - când Nicu, când Dan!

Primarul Capitalei se semnează intr-un act de control atât ca Primar al Municipiului Bucuresti cat si la rubrica Primaria Muncicipiului Bucuresti reprezentată de primar, cerand sa se verifice mai multe autorizatii din Sectorul 2, eliberate de primarul Radu Mihaiu. E vorba de bani multi, din sursele noastre aflam ca autorizatiile au fost date catre "dusmanii" lui Nicușor Dan din mafia imobiliară.

Documentul pe care il prezentam mai jos a fost comentat de fostul viceprimar al Sectorului 2, Dan Cristian Popescu: "Nu este bine când nu se mai merge 'pe încredere', eu zic să se împace la o partidă de pescuit... P.S. Nu, nu vedeți dublu!"

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE