Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Cum își face campanie Clotilde Armand. Brusc a apucat-o dragostea de locuitorii Sectorului 1

Postat la: 30.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Timp de 3 ani, primărița Armand nu a primit în audiență pe nimeni și s-a evidențiat prin multe scandaluri. Acum, cu două luni înainte de alegeri, primărița inculpată și încă în funcție, autoproclamată Mesia al Sectorului 1, Clotilde Marie Brigitte Armand, și-a amintit că sectorul pe care-l păstorește are și locuitori.

Cu puțin timp în urmă, a ales să meargă din poartă în poartă, nu oriunde, ci în "buricul" târgului, pe Strada Știrbei Vodă nr. 2, la doi pași de DNA, o zonă selectă, locuită în majoritate de intelectuali de vârstă a treia. După întâlnirile cu cetățenii, în care a fost frecvent înjurată, luată la întrebări și huiduită, primărița, parlez vous francais, a fost filmată de un cetățean al cartierului Pajura, supărat că în zona în care locuiește au fost amplasate pubele de gunoi care, deși ar trebui să fie "Smart", produc levigat și viermi lângă locuința sa, din cauza angajaților incompetenți care le-au amplasat la comanda cadastristei Mădălina Haidemak, de profesie psiholog și moderator la Angelus TV România și proprietară de firmă de turism. Tot în cartierul Pajura, primărița a trimis toată flota de ambulanțe și echipaje medicale de la Complexul Multifuncțional Caraiman, ca să câștige simpatia votanților pe bani publici. 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE