Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Eduard Hellvig profețește despre un pericol uriaș pentru România: Ne putem trezi unde nici cu gândul nu gândim

Postat la: 07.02.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul director al SRI, Eduard Hellvig, susține că anul 2024 va fi unul cu mari pericole pentru România, dar și pentru restul lumii. Hellvig arată că 2024 este "dragonul tuturor anilor", iar România trebuie să fie foarte atentă la turbulențe pentru a nu ne trezi pe un "tărâm unde nu este nici apă vie, nici apă moartă".

"Anul 2024 va fi cu siguranță "dragonul tuturor anilor", cu multe capete care scuipă foc și multe brațe care rotesc săbii în toate direcțiile.

În lume vor fi alegeri în peste 80 de țări și teritorii, dacă ignorăm neprevăzutele gen alegeri anticipate.

Jumătate din populația globului va introduce buletine în urne. Ce rezultă din asemenea vot masiv este o aliniere de planete care, realist, nu poate fi anticipată la linie nici de cei mai mari specialiști în biomecanica dragonilor.

Pentru UE, dincolo de alegerea unui nou parlament, mai sunt două evenimente care ne vor ține cu sufletul la gură mai ceva decât mult discutatele noastre comasări: derularea războiului din Ucraina (acolo unde au loc și alegeri) și rezultatul urnelor în Statele Unite (acolo unde peisajul electoral este nemaintâlnit de peste un secol și jumătate, voi reveni pe subiect cu altă ocazie).

Mai punem un conflict în Gaza, o lărgire a BRICS, câteva națiuni care mărșăluiesc deja iliberal, o criză energetică, o spirală de inflație, un Green Deal care plânge într-un colț, și deja dragonul iese din ramă.

Agitația de la noi, pe mize mici și ego-uri mari, pare doar o ceartă în autobuz pe locul de la geam. Pericolul cel mare este ca dragonul, ocupat cu treburi cu adevărat importante, să nu dea o dată din coadă necontrolat și să ne arunce pe vreun tărâm unde nici cu gândul nu gândim, unde nu este nici apă vie, nici apă moartă.

Și zău dacă îl zăresc pe Sfântul Gheorghe.", scrie Eduard Hellvig.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE