Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Marcel Ciolacu: Retrageţi măsurile aberante testaţi pentru normalitate! PSD cere Guvernului să renunţe la restricţiile anti-Covid

Postat la: 31.03.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, cere guvernanţilor să renunţe la ultimele restricţii impuse, între care închiderea magazinelor la ora 18.00, şi să testeze mai mult, pentru a se putea reveni la viaţa normală. Ciolacu scrie, miercuri, pe Facebook, faptul că noile restricţii nu au nicio logică şi cere să se renunţe la ele.

„Renunţaţi la restricţiile fără logică, gen închis magazinele la ora 18.00! Aceasta este condiţia obligatorie pentru orice dialog cu Guvernul despre preluarea controlului pandemiei. Fiindcă noi avem soluţii eficiente, voi ştiţi să provocaţi doar haos şi tensiune socială", spune Ciolacu.

Alte măsuri cerute de liderul PSD sunt deducerea din impozit a costului testelor rapide achiziţionate de orice companie din ţară pentru testarea regulată a angajaţilor, redeschiderea restaurantelor, teatrelor sau muzeelor, iar cei care merg în aceste locuri să intre doar după test rapid negativ. Acestor instituţii ar fi necesar să li se deconteze costurile cu testarea.

De asemenea, o altă măsură cerută de liderul PSD este testarea prin sondaj a profesorilor şi a elevilor suspecţi sau contacţii lor pentru a păstra şcolile deschise şi în cazul apariţiei unor infectări în sălile de clasă.

„Despre asemenea măsuri cu impact concret putem discuta dacă aţi avea un dram de raţiune! Înainte, însă, anulaţi aceste restricţii care fac oamenilor mai mult rău decât bine. Şi, mai presus de orice, încetaţi să-i mai jigniţi şi ameninţaţi pe românii care protestează când voi, de la Voiculescu la Turcan, sunteţi primii care nu respectaţi regulile elementare anti-COVID", mai spune Ciolacu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE
anart