Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Natalia Intotero anunță Apocalipsa la Mintia și CFR Marfă: "De ce vreți să vindeți România?!"

Postat la: 04.06.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În acest puzzle al apocalipsei care aparține actualului Guvern, județul Hunedoara bate pasul pe loc. Cu puțin timp în urmă, minerii s-au văzut nevoiți să stea blocați în subteran să protesteze pentru a-și primi drepturile salariale. Din partea guvernanților, nicio reacție! Nimeni, dar absolut nimeni nu a venit în județ să îi asculte.

"Cât despre viitorul Termocentralei Mintia, ieri am aflat de la tribuna Camerei Deputaților că se dorește vânzarea ei. Guvernanți, de ce vreți să vindeți România? Ce să mai vorbim despre CFR Marfă. Se cunoaște deja că peste 100 de oameni, numai din județul Hunedoara, vor rămâne fără loc de muncă", afirmă deputatul PSD de Hunedoara Natalia Intotero.

"În acest an și jumătate de guvernare a coaliției PNL, USR PLUS și UDMR am avut parte doar de vizite ale liderilor acestora în teritoriu în scop electoral. În acest an am aflat cu toții ca alocațiile nu se măresc, că pensiile sunt înghețate, salariile sunt plafonate și că nu există măsuri concrete pentru susținerea mediului de afaceri. Totodată, am aflat de la ministrul muncii că aproximativ 1 milion de români din diaspora, s-au întors în ultimul an în România. Pentru aceștia nu a fost luată nicio măsură pentru a-i încuraja să rămână aici, acasă. Aceeași inconsistență a deciziilor o regăsim și în cazul ministrului educației, care ignoră posibilitatea de a-i susține pe copiii recent întorși în țară să se integreze în sistemul de educație.Și asta nu este tot! Aflăm din presă că, Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) a fost transformat de coaliția de guvernare în programul național al celor puțini și norocoși, al primarilor județelor care susțin actualul Guvern. Nu este drept, nu este cinstit ceea ce se întâmplă. De ce acest Executiv alege să îi pedepsească pe cetățenii acestei țări?", mai spune Intotero.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE