Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Politica bolnavă a eșuatului Iohannis: Congresmenul care a cerut anularea clauzei națiunii celei mai favorizate pentru România decorat cu Steaua României!

Postat la: 12.07.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La ambasada României din SUA va fi decorat miercuri cu ordinul Steaua României un fost congresman american, Tony Hall, pentru „contribuția sa excepțională la apărarea democrației și sprijinirea drepturilor omului în România", potrivit unui comunicat al Hall Hunger Initiative, citat de televiziunea WHIO.

Singura "contribuție" a lui Hall la apărarea democrației a fost, însă, efortul de a anula clauza națiunii celei mai favorizate acordată de SUA României în anii 70.
Tony Hall, fost congresman de Ohio, este premiat pentru „contribuția sa excepțională la apărarea democrației și sprijinirea drepturilor omului în România", potrivit comunicatului aprobat de MAE si Cotroceni. Afăm tot de aici că, pe vremea când era congresman, Hall a călătorit în România anilor 80, în timpul regimului opresiv al dictatorului Nicolae Ceaușescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE