Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Senator AUR acuzat ca doarme în Parlament: "Eram în poziţia vishuddha chakra care activează conexiuni mintale speciale!"

Postat la: 26.12.2020 - 19:27 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mircea Dăneasă, senator AUR de Suceava și sculptor cunoscut, ar fi fost surprins dormind în Parlamentul României, chiar în prima săptămână de mandat. Într-o imagine publicată de presa locală se vede că parlamentarul stă cu ochii închişi, bărbia în piept. Senatorul nu purta masca de protecţie.

În fotografie se observă că parlamentarul stă inert, cu ochii închişi, în timp ce masca din material plastic transparent îi era căzută. Nu-i mai acoperea nici nasul şi nici gura. Contactat telefonic de jurnalisti, parlamentarul a explicat că nu dormea, ci că se afla într-o poziţie care îi stimula creativitatea. În plus, el nu se afla la Senat, ci la Camera Deputaţilor atunci când a fost fotografiat.

"Acolo este Camera Deputaţilor. Eu eram lângă un deputat AUR şi poziţia aia înseamnă presiune pe stern. Asta activează ceea ce în sanscrită se numeşte <vishuddha chakra>. Asta activează conexiunile mintale speciale. Poeţii o folosesc pentru inspiraţie, când vor să scrie. Îmi pregăteam nişte idei pentru a doua zi la interpelare la comisia Buget-Finanţe-Bănci şi mă gândeam dacă este oportun să pun întrebări negative sau să fac o interpelare pozitivă şi mi-am construit două direcţii cu fraze adecvate. Asta mi-a prins bine", a declarat parlamentarul sucevean.

El a recunoscut că nu poartă tot timpul masca de protecţie impotriva SARS-CoV-2 şi a explicat de ce. "Atât timp cât eu apreciez că în faţă, în spate, lateral, stânga, dreapta nu este risc să contaminez pe cineva sau să fiu contaminat, consider că purtarea măştii este o idioţenie", a spus sursa citată. Senatorul în vârstă de 65 de ani se află la primul mandat. Mircea Dăneasa este sculptor, autorul statuii „Bucovina înaripată", din centrul municipiului Suceava. AUR a obţinut în Suceava cel mai mare scor al partidului din ţară - 14,72% la Senat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE