Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Tăriceanu: Nicuşor Dan pare dinozaurul care, dezgheţat după 60 de milioane de ani, nu înţelege nimic din lumea în care s-a trezit subit!

Postat la: 25.08.2020 - 19:23 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a afirmat că Nicuşor Dan, candidatul unic al dreptei la Primăria Capitalei pare un dinozaur care a fost dezgheţat după 60 milioane de ani şi care nu înţelege nimic din lumea în care brusc s-a trezit. Candidatul ALDE la PMB se mai întrebă cum poate Nicuşor Dan să îşi facă slogan de campanie din lupta anticomunistă în anul 2020.

„Nicuşor Dan pare dinozaurul care, dezgheţat după 60 de milioane de ani, nu înţelege nimic din lumea în care s-a trezit subit! Cum să-ţi faci din lupta anticomunistă sloganul de campanie în anul 2020? Asta este oferta PNL la 30 de ani de la Revoluţie: un candidat îngheţat în lupta de clasă? PNL a uitat istoria cu «vin lupii», strategie care nu a funcţionat nici în anii '90? De la bun început această alianţă nu a mirosit a bine. Să faci o alianţă împotriva a ceva (să scoatem ciuma roşie din Bucureşti - spun ei) şi nu pentru bucureşteni mi se pare că este o palmă dată nouă tuturor. Asocierea PNL cu o structură ciudată care pare că vrea să ne ducă înapoi în vremea colectivizării nu este bine nici pentru ei şi nici pentru noi", a scris Călin Popescu Tăriceanu marţi pe Facebook.

El a adăugat că Bucureştiul are nevoie de soluţii reale şi nu de lupta de clasă de acum 70 de ani. „Este din ce în ce mai clar că Nicuşor Dan nu are idee cum se pot rezolva problemele grave de trafic şi, în lipsă de idei, o dă pe sloganuri anticomuniste! Probabil la fel o să abordeze şi problema încălzirii şi a apei calde care cocoşează în fiecare iarnă bucureşteanul! Cu slogan de tipul «Ana, Luca şi cu Dej bagă spaima în burgheji»!!! Probabil că tot ideologic va trata şi problema poluării, a siguranţei cetăţeanului sau pe cea a spaţiilor verzi! Da, când nu ai nici un plan vii ori cu programe faraonice, ori o dai cu lupta de clasă", a completat Tăriceanu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE