Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Artizanii vaccinurilor globale anti-Covid acuzați că prin produsele lor provoacă la bebeluși cancer cu bunăștiință. Proces pe rol la nivel internațional

Postat la: 31.01.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Strategia Johnson & Johnson (cei care au facut si periculosul vaccin anti-Covid Janssen, in prim plan pentru efecte adverse, unele mortale) de a folosi falimentul pentru a soluţiona litigiul de miliarde de dolari privind acuzaţiile că produsele sale cu talc cauzează cancer a fost respinsă luni de o instanţă federală de apel din SUA, dar conglomeratul din domeniul sănătăţii a declarat că va contesta decizia, transmite CNBC.

Gigantul Johnson & Johnson este acuzat că știa de de câteva decenii că în pudra pentru copii pe care o produce există azbest, care este o substanța cancerigenă. Azbestul poate produce de asemenea și alte boli. Totul a fost publicat într-o anchetă Reuters. Decizia Curţii de Apel pentru al 3-lea Circuit din Philadelphia a scos din faliment unitatea LTL Management a companiei, care se confruntă cu peste 38.000 de pretenţii legale legate de produse precum pudra pentru copii a Johnson's.

Acţiunile J&J au scăzut cu aproximativ 3% la Bursa de Valori din New York, în urma informaţiei. J&J, care susţine şi a reiterat luni că produsele sale cu talc sunt sigure, a creat şi a separat LTL de grup, i-a atribuit pasivele legate de pudra de talc şi a plasat-o în faliment în 2021. J&J a susţinut că falimentul a oferit o modalitate de a soluţiona zeci de mii de pretenţii legale mai eficient şi mai echitabil decât judecarea individuală a cauzelor.

Compania a promis crearea unor rezerve de finanţare pentru a se asigura că LTL poate plăti solicitanţii de compensaţii în legătură cu pudra de talc. Curtea de apel a declarat că a respins petiţia LTL pentru protecţie faţă de faliment conform legii Capitolul 11, deoarece unitatea a fost creată exclusiv pentru a accesa sistemul de faliment. J&J a spus că va contesta hotărârea curţii şi va continua să caute o soluţionare a proceselor în instanţa de faliment.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE