Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Directorul APM Dolj a găsit o schemă de sifonare a banilor publici prin inducerea unei crize artificiale a deșeurilor

Postat la: 28.05.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În urma unor anchete jurnalistice efectuate la nivelul județului Dolj și a Agenției pentru Protecția Mediului Dolj, rezultă că atât județul cât și orașul Craiova au fost introduse într-o criză artificială a deșeurilor ca urmare a unui blocaj premeditat realizat de Monica Daniela Mateescu, împreună cu celelalte angajate ale APM Dolj, Cristina Marinescu și Danuzia Mazilu, în scopul realizării obiectivelor unui grup de interese patronat de Asociația "Suflet Fericit".

Județul Dolj este unul din primele județe ale țării care a acordat o atenție specială sistemului de management integrat al deșeurilor în conformitate cu normele europene de mediu, reușind să realizeze prin atragerea de fonduri europene și fonduri private un sistem funcțional care să asigure confortul cetățenilor și protecția sănătății locuitorilor din această regiune.

În acest context de aparentă liniște și bună organizare în domeniul colectării și gestionării deșeurilor din județ apare un rechin bugetar, așa cum este catalogată de presă Monica Daniela Mateescu, care deține funcția de Director Executiv al APM Dolj de peste 15 ani și care dorește sa profite de banii publici ai județului prin inducerea unei crize artificiale a deșeurilor în urma căreia să profite atât ea cât și rețeaua din care face parte. Mai multe informatii AICI.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE