Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dr. Vanessa Youness si Dr. Stefan Stangaciu au lansat o carte care salveaza vieti!

Postat la: 07.06.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Seara trecută, Palatul Cesianu Racoviță s-a dovedit a fi neîncăpător. Doctori renumiți, politiceni, persoane publice, jurnaliști și bloggerii și-au unit forțele pentru a lansă cartea „Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie".

După 11 ani de la nemilosul diagnostic de Scleroză în Plăci primit de către Dr.Vanessa Youness, această a decis împreună cu cel ce a salvat-o, doctorul Ștefan Stangaciu, care i-a promis în urmă cu 11 ani că nu va ajunge niciodată în căruciorul cu roțile și așa a și fost, să scrie o carte salvatoare de vieți. Acaesta carte este despre tratamentul pas cu pas urmat de dr Vanessa Youness ce a eliberat o de orice simptom al acestei boli, ajungând să aibă un mod de viață mai sănătos și mai energic că oricând! Cartea se intituleaza „Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie".

Profesor doctor Radu Macovei, doctor Ștefan Stangaciu și dr. Vanessa Youness au povestit aseară într-o conferința de presă deschisă despre cum te poți vindeca de această boală cumplită.

"Am lansat cartea în speranța că și alte persoane care se confruntă cu această boală să regăsească puterea de a se vindeca și de a înțelege că un astfel de diagnostic nu trebuie să fie sfârșitul vieții, ci defapt poate deveni chiar începutul unei vieți mai conștiente, mai sănătoase și mai frumoase ca oricând. Tratamentul pas cu pas al "Sclerozei Multiple prin Apifitoterapie" este o carte menită să saleveze vieți și conține sfaturi pentru a duce o viață santaosa", a declarat Dr Vanessa Youness.

Dr. Vanessa Youness este fondatorul mai multor proiecte de antreprenoriat social printre care se număra și Clinică de medicină naturista YOUness Clinic, Fondul de inestitii YOUness și Fundația YOUness.

Ce este scleroza în plăci/scleroza multiplă? Este o boală autoimună care afectează sistemul nervos. Scleroza multiplă constă în faptul că celule imunitare atacă propriul sistem nervos, cu urmări precum pierderea vederii, amorțeli, durere etc. Boala nemiloasă afectează aproape 2.1 milioane de oameni la nivel mondial și peste 10.000 de români pe an, conform datelor furnizate de Societatea de Scleroză Multiplă din România.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE