Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fugea de Poliție! Sofer mort după ce s-a răsturnat cu mașina, avea permisul suspendat si vehiculul neinmatriculat

Postat la: 30.03.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bărbat în vârstă de 47 de ani a decedat după ce s-a răsturnat cu mașina în timp ce fugea de Poliție! Individul în cauză avea permisul de conducere suspendat și nu a vrut să oprească la un control de rutină.

Accidentul rutier s-a petrecut în noaptea de luni spre marți. Șoferul s-a răsturnat cu maşina în timp ce fugea de o patrulă de Poliţie care încercase să-l oprească pentru verificări. Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Cocoraştii Colţi a observat un autoturism care se deplasa fără a avea montate plăcuţele cu numărul de înmatriculare. Șoferul a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor.

„Întrucât conducătorul acestuia nu a oprit la semnalul regulamentar de oprire, s-a procedat la urmărirea sa. La un moment dat, pe DC 106, la ieşire din localitatea Cocorăştii Colţi, conducătorul auto a pierdut controlul volanului. S-a răsturnat în afara părţii carosabile şi, din nefericire, în urma impactului, a decedat", precizează sursa citată.

Din verificări a reieşit faptul că autovehiculul nu era înmatriculat, iar bărbatul de 47 de ani aflat la volan avea suspendat dreptul de a conduce. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi conducere fără permis.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE