Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Mirela Voicu nu mai suportă: "E o mega-escrocherie această afacere cu teste rapide!"

Postat la: 24.01.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Testele rapide nu depistează în mod obligatoriu prezența coronavirusului. O spun specialiștii din lumea medicală și chiar și scepticii. Jurnalista Mirela Voicu susține că afacerea cu teste e o escrocherie prin care se sifonează bani publici.

„Nu este o anchetă jurnalistică, dar toţi părinţii spun acelaşi lucru. La celebrele teste de salivă, copii negativi dar cu simptome s-au dus la şcoală, apoi la PCR au fost pozitivi. E o mega-escrocherie această afacere cu teste rapide. Cineva din statul român, nişte tovarăşi deştepţi, câştigă nişte bani pe sănătatea noastră şi a copiilor noştri. Sunt ca apa de ploaie aceste teste. Ce rost mai au aceste teste? Nicio autoritate din ţara aceasta nu verifică dacă sunt eficiente aceste teste. Plătim nişte bani noi, românii, şi nu asta ar fi probema, dar pui în pericol copilul tău şi ceilalţi copii. Un copil negativ la testul rapid şi care se duce la şcoală cu simptome îi îmbolnăveşte şi pe ceilalţi copii, asta spun şi părinţii pe grupuri", a spus Mirela Voicu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE