Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
NBC dezvaluie ca Barack Obama este un "presedinte din umbră" care-si exercită un al treilea mandat prin proxy-ul Joe Biden

Postat la: 14.11.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

NBC News a recunoscut că Barack Obama a operat în secret ca "președinte din umbră" al Americii în ultimii trei ani, îndeplinind ilegal un al treilea mandat la Casa Albă.

Potrivit unui raport exploziv, Obama a supervizat în secret administrația Biden, sporind îngrijorările că fostul președinte este de fapt comandantul-șef secret cu fostul său vicepreședinte la cârmă:

"WASHINGTON - În ultimele cinci luni, fostul președinte Barack Obama a sfătuit discret Casa Albă cu privire la strategia sa de abordare a inteligenței artificiale, angajându-se în spatele scenei cu companii de tehnologie și organizând întâlniri Zoom cu consilieri de top din Aripa de Vest, la cererea președintelui Joe Biden, potrivit unor consilieri ai celor doi bărbați."

Efortul comun a culminat luni, când Biden a semnat un ordin executiv care stabilește o anumită supraveghere guvernamentală a dezvoltării inteligenței artificiale. Este pentru prima dată când Biden a apelat la fostul său șef pentru a contribui la elaborarea unei inițiative politice cheie, au declarat consilierii, și a făcut-o deoarece Obama îi împărtășește opiniile în această privință și aduce o anumită greutate care ar putea contribui la accelerarea procesului.

Social media a criticat rapid știrea, mulți afirmând că aceasta dovedește ceea ce se afirmă de mult timp despre președinția lui Biden - că, în esență, servește drept al treilea mandat al lui Obama, o eludare vicleană a Constituției SUA. Reamintim că, în 2020, Obama a recunoscut că "nu ar avea nimic împotrivă" să transmită replici din subsolul său unui om de frunte sau unei dubluri prin intermediul unei căști.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE