Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Încălzirea globală! În Suedia este momentan prea frig pentru ca autobuzele electrice să functioneze VIDEO

Postat la: 07.01.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Autobuzele sunt în impas din cauza vremii reci. Potrivit jurnalistului independent Peter Imanuelsen, Suedia încă așteaptă încălzirea globală.

Cunoscut și sub numele de PeterSweden, jurnalistul iubitor de libertate spune că autobuzele sunt anulate în timp ce Suedia se confruntă cu cea mai rece vreme din acest secol!

El scrie: În 2006, mass-media ne-a avertizat că până în 2026 oamenii vor uita cum să schieze din cauza lipsei de zăpadă...

Acum se raportează că o persoană care locuiește în Arjeplog a notat o temperatură de -49,7C (adică -57,5 Fahrenheit) pe termometrul său înainte ca acesta să nu mai funcționeze când a atins -50C.

Aceasta este foarte aproape de a fi cea mai rece temperatură înregistrată vreodată în Suedia. Recordul se află la -52,6C, în 1966.

Această vreme rece provoacă probleme în transportul public. Vedeți, orașul Skellefteå, unde au fost "doar" -34C în această dimineață, a investit în autobuze electrice, pentru a salva clima, desigur! Scopul lor este de a înlocui toate autobuzele diesel cu autobuze electrice cât mai curând posibil.

Dar... Se pare că sunt nevoiți să ANULEZE aproape toate autobuzele astăzi din cauza vremii reci - Autobuzele trebuie parcate în interior pentru a se încălzi.

Ei spun că autobuzele electrice se chinuie să se încălzească pe vreme rece.

"Autobuzele electrice vor fi probabil scoase din trafic în această după-amiază, deoarece le este foarte greu să se încălzească atunci când sunt în serviciu... Este clar că autobuzele electrice sunt cele mai afectate de acest frig extrem", a declarat Marie Larsson, director executiv la Skellefteå buss.

Întrebată dacă autobuzele diesel pot face față acestor temperaturi, aceasta a răspuns: "Da. Adică, niciun autobuz nu poate face față acestor temperaturi pentru mult timp... atunci când este așa timp de mai multe zile, toate autobuzele sunt afectate".

Așadar, este prea frig pentru noile autobuze electrice. Au investit tot acest timp și bani în ceva care nu funcționează din cauza vremii.

Și autobuzele electrice din capitala Norvegiei, Oslo, au dat greș în acest an din cauza vremii reci de iarnă.

Se pare că unele locuri au nevoie de încălzirea globală pentru ca autobuzele lor electrice să funcționeze corespunzător.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE