Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Profeţiile lui Anghel Rugină despre România

Postat la: 10.12.2015 - 11:49 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pe la începutul anilor 2000, Marius Tucă realiza, seară de seară, un talk-show care avea la acea vreme o audienţă foarte mare. Într-una dintre emisiuni l-a avut că invitat pe renumitul nostru economist şi academician Anghel Rugină, profesor universitar de anvergurăă mondială, corespondent al Academiei Statelor Unite, şef de comisii economice şi consilier în diferite guverne americane, dar care, din păcate, s-a stins din viaţa de ceva timp.

Dezvăluirile lui de la aceea vreme au fost privite că scenarii SF de catre opinia publică, dar şi de cea mai mare partea a clasei politice de la aceea vreme. Timpul a trecut, Anghel Rugină s-a înălţat la ceruri, dar mărturisirile acestuia din acea emisiune ar trebuie să le mult de gândit celor care astăzi sunt la butoanele României- Cioloş şi Iohannis, dar şi celor care s-au perindat în ultimii zece ani, fie că se numesc Tăriceanu, Boc, Ponta sau Băsescu. Dezvăluirile lui Anghel Rugină rememorate astăzi schimbă total viziune despre cine conduce lumea şi cine conduce România.

"Dragii mei, lumea asta este condusă de un fel de guvern mondial, format dintr-un grup de circa 250-300 de persoane, super-bogate, super-puternice şi super-bine-informate, care trăiesc "ca în sânul lui Avraam"! Oamenii ăşţia deţ̧în puterea absolută pe planetă. În afară de accesul imediat la toate resursele economice şi la cele mai recente descoperiri tehnico- ştiinţifice, multe ţinute în secret, au la dispoziţie, în toate ţările lumii, institute de cercetări psiho-sociologice, cu ajutorul cărora ţîn sub control toate popoarele planetei. Acestea le indică̆ personajele politice cele mai "potrivite" pentru a "câştiga alegerile", în mod "democratic" în cele mai importante state ale lumii; importante nu numai că număr de locuitori, dar mai ales prin resursele lor naturale, prin puterea economică, militară sau prin poziţia lor strategică. Practic toţi conducătorii statelor importante ale planetei sunt "aleşi" cu "binecuvântarea" acestui "GRUP", şi toţi cei aleşi nu fac altcevadecât să pună în practică "directivele" trasate de acesta", mărturisia Anghel Rugină.

Atunci, un telespectator l-a întrebat telefonic dacă şi România parte dintre ţările vizate de "GRUP"? "Da. Şi că dovadă vă aduc faptul că, înainte cu două luni de alegerile din 2000, persoana care a că̂ştigat alegerile prezidenţiale, a fost în vizită "privată" în Statele Unite, iar la două să̆ptămă̂ni de la că̂şţigarea alegerilor, primul ministru proaspăt numit a făcut acelaş̧i lucru. Au fost amândoi să-şi ia „foaia de drum"... „Adică dumneavoastră vreţi să spuneţi că pe preş̧edintele nostru ni l-au ales americanii?", a replicat telespectatorul. "Nu o spun eu. Aş̧a este. Numai că nu americanii, ci "GRUPUL" care conduce. În America a avut loc doar acceptarea şi instruirea personajelor."

Telespectatorul a fost iritat de replica renumitul economist şi l-a acuzat pe aceste de interese ascunse, dar răspunsul lui Anghel Rugină a fost unul magistral. "Dragă domnule, te felicit!... Te felicit că ai ajuns la vârsta la care ai capul plin de păr alb şi că ai trăit până acum cu impresia că ai putere! Că votul tău contează! Poţi să mori fericit în cazul ăsta! Eu nu am vorbit pentru cei care au vârsta şi convingerile dumitale. Eu am vorbit pentru cine are urechi să audă şi minte să înţ̧eleagă!.. În ceea ce priveşte votul, nu uitaţi vorbele lui Stalin, care zicea că nu contează cine şi ce votează, contează doar cine numără voturile! Astăzi cu voturile centralizate electronic treaba asta a devenit un simplu joc pentru un informatician: cu un program deştept, printr-o simplă atingere a unei anumite taste, voturile in plus ale unui candidat se adună discret la cel care trebuie să iasă. Îmi spui că nu şţii ce interes am... Am interesul că POPORUL MEU SĂ̆ AFLE... Să afle şi SĂ ÎNŢELEAGĂ̆!... Să înţ̧eleagă că la nivel global "cărţîle sunt făcute"! Oamenii ăşţia sunt prea deştepţi şi prea puternici!..." Dar cine sunt acei oameni? „ Pe oamenii ăşţia nu-i cunoaşte nimeni... Adică nimeni dintre "muritorii de rând"! Ce, sultan? Ce, Bill Gates? Ăşţia sunt mici copii, pe lângă cei din "GRUP"! Trebuie să înţ̧elegeţi că adevăraţ̧îi bogaţi ai lumii nu apar în nici un top, al niciunei reviste... Se bucură de anonimat pentru că astfel să aibă libertate deplină de mişcare. Doar un număr limitat de persoane, alese pe sprânceană, cunoaşte identitatea unora dintre ei, alte persoane "alese", cunosc pe altele, şi tot aş̧a. Nimeni nu poate pune toate piesele acestui puzzle împreună... Nici măcar preş̧edinţîi marilor state ale lumii. Directivele ajung la ei prin interpuşi. V-am spus că este vorba despre oameni deosebit de inteligenţi şi despre o organizare perfectă!..."Sunt şi evrei dar nu sunt majoritari!"...

"Sunt şi arabi? Că ăştia au petrol..."... "Dragii mei, sunt reprezentanţi de peste tot, într-o proporţie echilibrată. În asta şi constă succesul "GRUPULUI", deciziile în interiorul lui se iau într-un mod absolut democratic, iar locul în acest "GRUP" se moş̧teneşte, pe principii monarhice, cei ce urmează să între fiind foarte bine testaţi şi pregătiţi în acest sens...Se zice că acest "GRUP" a luat fiinţă cam pe la începutul anilor 1800, cu scopul declarat de a prelua conducerea lumii. Prima mişcare cu relevanţă la nivel planetar ar fi fost iniţierea valului de revoluţîi din Europa anilor 1848. Apoi "GRUPUL" a încercat preluarea puterii pe tot globul prin intermediul ideologiei comuniste."... Deci totul este al tuturor şi în particular al nimănui. Şi chiar dacă nu sunt ale nimănui, după victoria planetară a comunismului, aceste bunuri trebuiesc totuşi "administrate" de cineva. Şi de ce acel cineva n-ar putea fi un "GRUP", de administratori la nivel mondial de, să zicem... 250-300 de persoane!... "

Toată lumea rămâne mută. Inclusiv Marius Tucă... Şi domnul profesor a continuat: "Toate mişcările de rezonanţă mondială̆ de după̆ 1848, s-ar fi produs cu acceptul acestui "GRUP". Totul bine studiat. Totul cu un scop precis. Bineînţ̧eles că au apărut şi evenimente neprevăzute. La un moment dat, liderii comunişţi, supuşi unei propagande deşănţ̧ate cu scopul creării cultului personalităţîi, pe criterii de marketing politic, au început ei înşişi să creadă în ceea ce propovăduiau şi să se creadă nişte zei în viaţă, aş̧a că au scăpat de sub control. Şi atunci a fost nevoie de crearea unei ideologii care să contrabalanseze comunismul şi anume fascismul. Şi aş̧a a pornit cel de-al doilea război mondial... Şi când şi fascismul a început să aibă derapaje i s-a opus o coaliţie mondială şi pentru că nu fusese înfrânt comunismul "independent", a fost nevoie de un "război rece", care s-a încheiat aşa cum ştim cu toţîi, cu victoria "GRUPULUI", asupra copilului rebel - comunismul! Acum suntem în faza în care "GRUPUL" se concentrează asupra unei noi strategii de putere şi anume "GLOBALIZAREA". Au fost create organisme la nivel global în sprijinul acestui concept: NATO, G8, G20, FMI, Banca Mondială̆, BERD, Comunitatea Europeană, etc... Trebuie să recunoaş̧tem că acest "GRUP" a avut un rol foarte important în menţinerea unui echilibru strategic la nivel mondial. În perioada dominaţiei acestuia, nivelul de trai al populaţiei a crescut în mod constant, nu peste tot e drept dar încă se mai lucrează la acest lucru prin intermediul organismelor mondiale controlate de "GRUP". De asemenea, nivelul tehnologic a cunoscut un progres uriaş̧ care nu ar fi fost posibil fără direcţionarea resurselor necesare în acest sens. "Drepturile omului" sunt impuse permanent pe ordin de zi a tuturor reuniunilor la nivel mondial, sau regional, acolo unde acestea nu sunt la înălţimea momentului. În general se impune o nouă ordine mondială, care încearcă să înlăture haosul, anarhia şi pericolele potenţiale la nivel planetar... V-am spus că este vorba despre persoane deosebit de inteligente. E drept, uneori sunt mai răi câinii, ca stăpă̂nii, dar sunt sigur că la momentul oportun, stăpănii îşi vor pune căinii cu botul pe labe!..."

Însă, Marius Tucă uimit de afirmaşiile lui Anghel Rugină încearcă să afle dacă acestuia nu îi este frică să facă asemenea dezvăluiri. Replică renumitul economist a fost: "În primul rând, am o vârstă: "mi-am trăit traiul, mi-am mâcat mălaiul", şi apoi sunt lucruri, repet, deja cunoscute, iar scopul pentru care am făcut-o este de a limpezi cumva apele şi de a potoli spiritele înfierbântate din România, care încă mai cred că tot ceea ce zboară se mănâncă!..." Tucă insistă: "Şi noi ce trebuie să facem?". "Aici am vrut să ajungem cu discuţia noastră!... Pentru noi, important este să ne facem viaţa frumoasă în jurul nostru. Să lăsăm gândurile mari, la scară internaţională, că acolo jocurile sunt făcute şi echilibrele nu trebuiesc rupte! Nu avem nici informaţiile, nici competenţa, nici resursele şi nici mijloacele necesare să acţionăm la un nivel atât de înalt. Putem în schimb să ne comportăm civilizat, să ne educăm bine copiii, să ne conservăm şi să ne protejăm mediul în care trăim, să ne respectăm şi să ne ajutăm, pe scurt: să ne trăim viaţa liniştiţi...", a avertizat Anghel Rugină. Acum, orice comentariu despre profeţiile lui Anghel Rugină este de prisos!

Ion Teleanu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

mustata, 22 august 2016 03:37

Da,,,Anghel Rugina a avut mare dreptate referitor la grupul ce controleaza planeta..Acum identitatea lor nu mai este secreta..va pot spune cateva nume precum Rotschild cu o avere estimata la 500 trilioane de dolari,,George Soros cu o avere de peste 100 miliarde de dolari,,Warren Buffet cu o avere de peste 65 miliarde de dolari,,regina Elisabeta cu o avere de peste 200 miliarde dolari,,etc.....Ce nu stiti este ca seful lor isi are sediul la New York la asa zisa grupare bancara Goldman Sachs..Acest sef este cel ce controleaza grupul din umbra....

-1
+1

Kmi, 30 mai 2016 13:38

Cum adica domnule sa stam cuminti si sa nu facem nimic? Esti platit de ei ca sa ii inveti pe oameni sa nu actioneze? Esti un vandut ca toti politicienii din tara asta. Rusine sa iti fie!

0
0

Paul, 23 august 2016 10:29

Anghel Rugina nu este politician. Citeste cu atentie.

0
0

Brumă Aurel, 23 martie 2016 23:18

Ca redactor editor al cărții lui Anghel N Rugină, Memoriale I (Editura Performantica Iași), ca prieten și frate, cum îi plăcea să mi se adreseze ilustrul economist, sunt nedumerit, cel puțin, de relatările post-mortem puse pe seama profesorului, de ghilimelele otova și de termenii (lexicul) care nu corespunde modului de a vorbi al acestuia. Cred (și așa se cuvine) că ar fi necesară o reluare și prezentare a presupusei întâlniri Anghel Rugină - M. Tucă pentru a elimina orice discuție în afara obiectului. De altfel subiectul Nr. 1 al savantului patriot era APLICAREA PLANULUI RUGI, Pentru UN MIRACOL ECONOMIC ÎN ROMÂNIA! Ce citesc aici sau în alte scrisuri puse pe seama unui academician sau a unui scriitor defazat sunt, îmi permit să cred, deviante manipulări ale DARULUI PE CARE MARELE ECONOMIST DOREA SĂ-L OFERE PATRIEI (ba chiar își exprima dorința de a veni și a conduce practic punerea la lucru a planului său). Nu, ceva nu este în regulă!

0
0

Catalin, 2 ianuarie 2016 11:49

Ce surse de informație ați folosit ? Nu am găsit nimic care să confirme acest interviu .

0
0

kosti, 3 ianuarie 2016 11:48

Am fost un admirator al prof. Rugina si am vazut declaratiile acestuia de când a revenit in tara dupa 89'. Începând cu teoria lui despre organizarea tarii, combatuta de "grup" prin intermediul presedintelui de atunci (prin scoaterea teoriei lui Cojocaru) si tergiversarea sine die a teoriei "Rugina"
Acesta din urma, si-a dat seama de rrealitate, dupa vizita facuta la Casa Alba, la invitatia pres. Bush, care avea copii colegi cu ai lui Rugina si care auzise de renumitul profesor. Atunci a aflat Rugina ca presedintii sunt pur si simplu marionete puse de "Grup" Daca vreti sa va convingeti, cautati sa vedeti serialul american "Culisele puterii" (house of cards). Cu stima

0
0

secu, 11 decembrie 2015 05:56

Dle Teleanu , astept un alt editorial din partea d-voastra lamuritor la rolul (activ si acum) al securitatii romane in relatia cu acel guvern mondial .

0
0

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE