Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Parintii David si Victoria Beckham nu stiu cum sa procedeze cu fiul indragostit. Brooklyn e in freza după Nicola

Postat la: 07.02.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Conform presei internationale, care citeaza surse din apropierea familiei Beckham, celebrii David si Victoria ar fi extrem de ingrijorati de situatia profesionala a fiului Brooklyn (21 de ani), cel mai mare dintre cei patru copii ai sotilor Beckham.

De curand acesta si-a anuntat logodna cu actrita americana Nicola Peltz (26 de ani). Desi la inceput au primit cu bucurie aceasta veste, David si Victoria ar fi facut acum un pas in spate. Motivul e legat de plafonarea profesionala a lui Brooklyn, cel care a ales o cariera de fotograf profesionist, adolescentul britanic preferand sa se concentreze mai degraba pe relaltia de iubire cu frumoasa Nicola.

Astfel, in special Victoria Beckham e cea care si-ar fi exprimat nemultumirea fata de Brooklyn, in contextul inevstitiilor masive facute in viitorul copilului sau. De asemenea, potrivit surselor mentionate, Victoria se teme ca Brooklyn ar putea fi parasit la un moment dat de logodnica sa chiar din cauza lipsei de ambitie in ceea ce priveste latura profesionala.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE